جوابت رو خوندم گفتید همه آدمها مثل هم نیستن دقیقاً واسه همینه که من اومدم پرسیدم اگه قرار بود همه رو به یه چشم ببینم که دیگه سوال نمیکردم
شخصیت مهمه صددرصد ولی شخصیت آدم یهو از آسمون نازل نشده یه ریشهای داره یه بستری داره که توش بزرگ شده من اومدم درباره اون بستر بدونم نه اینکه شخصیت طرف یا یک قوم رو قضاوت کنم
اینکه میگی برو با خانوادهش رفتوآمد کن ببین چطوره خب این کار رو هم میکنم ولی آدم عاقل اول یه کم از بقیه میپرسه فضا چه جوریه این دوتا که با هم تناقض ندارن مکمل همن من اومدم اینجا که راهنمایی بگیرم نه حکم قطعی
شخصیت مهمه قبول ولی شخصیت آدم تو یه بستر فرهنگی خاص شکل میگیره ما ایرانیا خودمون خوب میدونیم که فرهنگ هر منطقه با منطقه دیگه فرق داره الان سبک زندگی و فرهنگ ایرانی ها شبیه کشور های دیگه س؟ یکی رو با یه سری آداب و رسوم بزرگ کردن یکی رو با یه سری باور و ارزش دیگه نمیتونی بگی من فقط خود طرف رو میبینم کاری به فرهنگش ندارم مگه میشه آدم رو از ریشهش جدا کرد؟
اتفاقاً کسایی که میگن فرهنگ مهم نیست فقط اخلاق و شخصیت مهمه یه گوشهای از واقعیت رو نادیده میگیرن نمیگم فرهنگ همهچیزه ولی بخشی از هویت آدمه چه بخوایم چه نخوایم تو زندگی مشترک خودشو نشون میده من اومدم بدونم این بخش چه شکلیه نه اینکه کل ماجرا رو بذارم گردن قومیت
و در کل باید جسارتا عرض کنم که بین قضاوت کردن یک قوم و کسب اگاهی از خرده فرهنگ های یک قوم برای جلوگیری از سوتفاهم آینده زمین تا آسمون فرق هست