دوستان اگه ایده ای دارید یا جای جالبی رفتید و خیلی بهتون خوش گذشته حالا با دوست یا پارتنر بگید تا مام استفاده کنیم🌚
خودمم میگم🐥
قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽
یه بار هم ۶ نفری رفته بودیم بیلیارد من اونو دوست نداشتم
وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡
من با دوستام چند بار رفتیم کافه بازی خیلی خوب بود شهر بازی هم که همیشه خوش میگذره🫠🥹یه بار هم ۶ نف ...
همیشه به خوشی🎀🐥
بیلیاردم رفتیم ب منم خوش نگذشت محیطش خیلی خشک بود ولی تخته رو دوس داشتم بازی کردم😂
اره خیلی ، ما میریم با بقیه کورس میزاریم خودمونو سکته میدیم میایم😂🥲
همیشه به خوشی🎀🐥بیلیاردم رفتیم ب منم خوش نگذشت محیطش خیلی خشک بود ولی تخته رو دوس داشتم بازی کردم😂
مرسی عزیزم💕🫠
آره من استرس هم گرفتم اونجا
وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡
😂😔منم از روی طرف صورتمو نیدلینگ کردم🗿🗿مجبورم بمونم خونه
یا شوهرت یا شایدم شیخ عرب در کاربری @ماه_بانو__ ؟؟؟
🌱🐥🎀🌚😂
فیکککککک بدبختتتتتتتت
اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...