2821
2789
عنوان

ایده دیت جالب 🎀

2126 بازدید | 13 پست

دوستان اگه ایده ای دارید یا جای جالبی رفتید و خیلی بهتون خوش گذشته حالا با دوست یا پارتنر بگید تا مام استفاده کنیم🌚

خودمم میگم🐥

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂گفتن بلایک

من خودم نقاشی کردن و پیک نیک و خیلی دوست دارم🌚

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

من با دوستام چند بار رفتیم کافه بازی خیلی خوب بود

شهر بازی هم که همیشه خوش میگذره🫠🥹

یه بار هم ۶ نفری رفته بودیم بیلیارد من اونو دوست نداشتم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

من با دوستام چند بار رفتیم کافه بازی خیلی خوب بود شهر بازی هم که همیشه خوش میگذره🫠🥹یه بار هم ۶ نف ...

همیشه به خوشی🎀🐥

بیلیاردم رفتیم ب منم خوش نگذشت محیطش خیلی خشک بود ولی تخته رو دوس داشتم بازی کردم😂

🤭باحالهههخیابون گردی هم شبا حال میده 🤭😂

اره خیلی ، ما میریم با بقیه کورس میزاریم خودمونو سکته میدیم میایم😂🥲

همیشه به خوشی🎀🐥بیلیاردم رفتیم ب منم خوش نگذشت محیطش خیلی خشک بود ولی تخته رو دوس داشتم بازی کردم😂

مرسی عزیزم💕🫠

آره من استرس هم گرفتم اونجا

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

😂😢دلم دور دور خواست 😂😭

😂😔منم از روی طرف صورتمو نیدلینگ کردم🗿🗿مجبورم بمونم خونه

@niniyar

عزیزم تاپیک جدیدمو تایید کنید لطفا متشکرم💋❤️

اول بگو دیتت با کیه بتونیم ایده بدیم

با دوست پسر خیالیت توی این کاربری

یا شوهرت یا شایدم شیخ عرب در کاربری @ماه_بانو__ ؟؟؟

🌱🐥🎀🌚😂

فیکککککک بدبختتتتتتتت

هرچیزی و هرکسی میتونه روزی من رو خسته کنه و دیگه برام هیچ اهمیتی نداشته باشه تاکید میکنم هرچیزی و هرکسی؛بجز تو...من هیچ وقت از تو سیر نمیشم...با از دست دادن هرچیزی کنار اومدم اما در نبود تو جون دادم...وقتی برگشتی انقدر کافی بودی که من همه ی عادت ها ،آدم ها و خیلی از موارد بیهوده ی زندگیمو که در نبودت معتادشون شده بودم رو به راحتی از بین بردم و ترک کردم و همه چیو الک کردم...من با تو آدم خوش حال تری ام...تو هستی عکس میگیرم،غذا میپزم،زود بیدار میشم،درس میخونم،اکسپلورم شاده و پر از لالی(دخترمون(:)...مثل پاییز ۱۴۰۰ که تازه باهات آشنا شده بودم و حرفات برام تازگی داشت،هنوزم همون اندازه برات ذوق دارم و برام جذابی...اوه جدی جدی داره پنج سال میشه...اون موقع ها تو همسن الان من بودی و من فکر میکردم خییلییی بزرگی:)...شاید تنها حسرت زندگی من همون زمانیه که باهم نبودیم و مسیرهایی که به غلط طی کردم...کاش یه پاک کن داشتم میتونستم همه ی اون مدت و جزئیاتش و آدماش رو پاک کنم وهیچی ازشون یادم نیاد...فقط تو باشی و تو...هیچ چیزی نتونست باعث شه ما همو برای همیشه ترک کنیم ... ما تا ابد جامون تو بغل همه💙

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز