2821
2789
عنوان

تاپیک های فیک

517 بازدید | 12 پست

دوستان شاید فکر کنید خیلی خلاق و بامزه اید ولی تاپیک های فیکتون علاوه بر اینکه به دروغگویی عادتتون میده، باعث میشه بقیه حس خودکم بینی پیدا کنن یا اینکه بخاطر حرفاتون بهتون ترحم کنن که خب در واقعیت هیچ فایده ای براتون نداره.

من خیلی زشتم... من بیست سالمه هنووووووز ازدواج نکردم... یا برعکسش، من انقدر خوشگلم و خواستگار دارم، خسته شدم. از همینجا اعلام میکنم 💩 این تاپیکا دراومد. بسه دیگه.

بابا اصن بعضیا خیلی عجیبن یبار یکی تاپیک زده بود شوهرم هیزه تو خیابون به همه نگاه میکنه ... چندنفر اومده بودن نوشته بودن شوهر ما تو خونه به ما هیزه 😐 خستمون کرده و ... یا یکی میگه شوهرم سرده خیلیا میگن وااااای کاش شوهر مام سرد بود مارو کشته ! اصن باورم نمیشه طرف ناراحته تاپیک زده یکی میاد پز میده زیر پوستی😐

حرف است فراوان و دگر حوصله ای نیست ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابا اصن بعضیا خیلی عجیبن یبار یکی تاپیک زده بود شوهرم هیزه تو خیابون به همه نگاه میکنه ... چندنفر ا ...

یا مثلاً شوهرم جواب اس ام اس نمیده، وااااای شوهر من همون لحظه میپره رو گوشی 😂

یا مثلاً شوهرم جواب اس ام اس نمیده، وااااای شوهر من همون لحظه میپره رو گوشی 😂

حتی شوهر نداشته من قبل اینکه پیام بدم حس میکنه میپره رو گوشی😂😂😂

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

😐😂بعضی ها ببخشید ها ولی گویا عقل ندارن یک تاپیک دانشگاه آزاد میخونه تاپیک بعدی با پزشکی یا مهندسی شریف امیر کبیر 😐واقعا افراد خنده داری هستن دلم برای نی نی سایت چندسال پیش تنگ شده

قربون دهنتون

یا هم از رل مینویسن

چرا رلم برام نمیمیره

آخه بچه تو این دنیا کی واسه کی میمیره اینا تخیلات ذهنی شماس

یا رمان زیاد میخونن یا فیلم هندی زیاد میبینن

همه تا پیک های دیروز از این رل و خاستگار و نامزد بود همشون

همشونم شبیه هم بودا

😐😂بعضی ها ببخشید ها ولی گویا عقل ندارن یک تاپیک دانشگاه آزاد میخونه تاپیک بعدی با پزشکی یا مهندسی ...

خیلی بخوان طبیعی ش کنن، میگن کاربری دست دو نفره. آخه اصلا چه اصراریه به دروغ گفتن؟ بخدا عادت میشه. مگه پول میده بابت داستانای خیالی؟!

قربون دهنتون یا هم از رل مینویسن چرا رلم برام نمیمیره آخه بچه تو این دنیا کی واسه کی میمیره اینا تخی ...

بعضیاشون رو ده بار نوشتن. یعنی بری داخل کاربری شون میبینی این سوال رو یه هفته اس داره میپرسه میگه توروخدااااا بیاین. بخاطر یه سوال چرت 😐