2777
2789
عنوان

خانمی رو می شناسید که با وجود اینکه بارداره اما سیگار مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6865 بازدید | 41 پست

سلام خانم تهرانی روزتون بخیر

یکی از کاربرای سایت که اسمشون نوشین هست چند روزه کاربریشون قطع شده به نی نی یار 5 اطلاع دادم ولی اصلا ازشون خبری نیست ممنون میشم پیگیری کنید ببخشید اینجا پیام فرستادم 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من تو بيمارستاني كه زايمان كردم تعدادي از خانومها خيلي راحت ميرفتن بيرون بيمارستان سيگارشون را م ...

شاید در ظاهر سالم باشن ولی۹۹٪ دارای سندرمهای پیشرفته هستند تبدیل به همین بچه های معلول میشن که با وجود سه دوره غربال گری باز عقب ماندگی داخل کشور بیداد میکنه😭😭😭😭😭😭

شاید در ظاهر سالم باشن ولی۹۹٪ دارای سندرمهای پیشرفته هستند تبدیل به همین بچه های معلول میشن که با وج ...

بله متاسفانه 😞

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

اینا ک طبیعیه، چند سال پیش دعوت بودم جایی وقتی رفتم داخل ی خانومی مهمون پسر میزبان بود شکمش یکم بزرگ بود فکر کنم بازیکن هم بود ،من گفتم این شکمش غیر طبیعیه صدا کرد منو  رفتم تو اتاق شناختمش،زنه گفته بود جدا شدم به اونا،ولی متاسفانه دروغ گفته بود و اینکه علت بزرگی شکمش هم گفت حامله ام ماه هشتم ام میگفت شوهرم چون حامله ام سمتم نمیاد منم دلم میخواد گفتم عجب مادری هستی تو !خلاصه ناراحت شدم از طرز فکرش و رفتارش به هرشکلی بود منصرفش کردم و فرستادمش رفت به بقیه هم چیزی نگفتم چنین شرایطی رو داره. پارسال اومد مغازه  ی پسر تخس شیطون داشت همون بچه اش بود میگفت دیگه جداشدم  مهرمم بهش بخشیدم دخترمم با شوهرم زندگی میکنه ،جالب اینجا بود می نالید از شوهرش از بدیش شو میگفت خیلی ظلم کرده در حقم!!!: 

میگفت هر چی تو این دنیا ظالم باشی سالم تری !!!!من خنده ام گرفته بود....ار این حرفش

شاید در ظاهر سالم باشن ولی۹۹٪ دارای سندرمهای پیشرفته هستند تبدیل به همین بچه های معلول میشن که با وج ...

دکترای چی دارید شما؟ این همه دقیق آمار عقب مانده هارو دارید و کشف کردید مشکل همشون چی بوده!