2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیشناسم اصلا ببخشید☹ ببین تو نت نمیتونی پیداش کنی؟

لیلیوم جون فدات .شماره منشی شو تو تل دارم پی ام میدم میگه نوبت نمیدم با خوبی هم باهاش چت میکردم اصلااااا هیچی .من اخه مازندرانم میگن بیمارستان امام خمینی هست نمیدونم چه روزا و ساعت هایی حداقل تهران بیام پیشش  

ایشالا که نتیجه بگیری، باردارم وگرنه میرفتم حضوری میپرسیدم واست

فدای محبتت انشالله صحیح و سالم باشین مادر و بچه دلت خوش باشه انشالله همین حرفت یک دنیا واسم ارزش داشت میبوسمت .الان شمارشو گرفتم زنگ زدم گفت اشتباه .انشالله با دعات گلم .بازم میچرخم شمارشو پیدا میکنم .دلت پاکه واسه منم دعا کن مشکلم برطرف شه   

فدای محبتت انشالله صحیح و سالم باشین مادر و بچه دلت خوش باشه انشالله همین حرفت یک دنیا واسم ارزش داش ...

خواهش میکنم گلم والا جدی گفتم چی میشد مگه، بخدا مادرم ده شب بیمارستان بود یکبارم نذاشتن برم ببینمش چون ابله و اینا هیچی نگرفتم غریبم هستم تهران نذاشتن برم دیدنش گفتن بدنت ضعیفه واکسنم نداده دکتر فعلا، باردار نبودم میرفتم بخدا، ایشالا هر مساله ای هست زودی حل بشه و خیالت راحت بشه عزیزم نگران نباش خدا بزرگه

خواهش میکنم گلم والا جدی گفتم چی میشد مگه، بخدا مادرم ده شب بیمارستان بود یکبارم نذاشتن برم ببینمش چ ...

انشالله ب حق همین وقت عزیز دیگ پای مادرت ب بیمارستان نرسه همیشه تنش سالم باشه فدات بشم من ک انقدر مهربونی انشالله این مدتم بگذره بسلامتی فارغ بشی انشالله هر جا هستی خداوند پشت و پناه خودت و زندگیت باشه این بهترین دعا هست انشالله الهی امین   

انشالله ب حق همین وقت عزیز دیگ پای مادرت ب بیمارستان نرسه همیشه تنش سالم باشه فدات بشم من ک انقدر مه ...

ممنونم عزیزم ایشالا شماهم همیشه سلامت باشید و خوشبخت گلم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشاالله😘🤗