2821
2789
عنوان

کاش بند نمینداختم😩 کمک

776 بازدید | 21 پست

صورتمو برا اولین بار بند انداختم پر جوش شد😭

هزارتا جوش قرررمز و ملتهب نمیدونم چیکارشون کنم😭

پوستم خیلی حساسه تازه به زحمت جوشاش از بین رفته بود و صاف شده بود دوباره خودم گند زدم به پوستم با بند😫😫😫

وای خیلی زیادن خیلی وحشتناک شدم اصلا نمیتونم تو آینه نگاه کنم

امروزم سرکار با ماسک رفتم :((((

دلم میخواد عر بزنمممممم

چیکار کنم یکی بگه برا پوست حساس

اسی ببخشید با اجازه ت

دوستان تاپیک منم نظر بدین لطفاً مهمه

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

من بند انداختم بعضی جوشاش دیگه نرفت کلا موند.. دیگه نمیندازم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ضد جدش سینره بگیر = مکرر تکرار کنیخ بزار زیاد صورتتو نشور کلیندامایسین بزناولین بارته واسه همی ...

نمیخوام عادت کنه اصلا دیگه بند نمیندازم هیچوقت

میخوام اینهمه جوشی که زدم بره... وای خدا

خیلی بد شده صورتم

تازه خوب شده بوددددد

منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد و یک ماه طول کشید تا جاش کامل خوب شه البته من وکسم کرده بودم

تا پیش متخصص پوست نرفتم اوکی نشد

قبل از مراجعه به دکتر کمپرس یخ بذار روش و هیچ کرمی نزن به پوستت

روزی چند بار با فیس واش ضد جوش بشور صورتتو

منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد و یک ماه طول کشید تا جاش کامل خوب شه البته من وکسم کرده بودم تا پیش ...

یعنی برم دکتر؟

هوف

باورم نمیشه همچین تری زدم باز باید هزینه کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز