2777
2789
عنوان

خانما ی سوال دارم،میشه بیایین

52 بازدید | 4 پست

سلام،من دیروز رفتم دکتر زنان بخاطر درد زیادی ک موقع عادت ماهانه دارم و اینکه عادت ماهانم بهم ریخته بود،دکتر منو سونو کرد و گفت عفونت دارم و برای سه ماه قرص بهم داد،میشه بگین عفونت بدتره یا کیست تخمدان؟؟

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

کیست تخمدان داشته باشی نا منظم پریودمیشی.عفونتم داشته باشی موقع پریودیت شکمت خیلی درد میکنه

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست تخمدان داشته باشی نا منظم پریودمیشی.عفونتم داشته باشی موقع پریودیت شکمت خیلی درد میکنه

اوکی،فقط این ماه دوبار عادت شدم قبلا منظم بود،اره خیلی شکم و کمرم درد میگیره،حتی حالت تهوع هم میگیرم

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)