2777
2789
عنوان

بیبی چک پس از امپول اچ سی جی

25628 بازدید | 59 پست

سلام‌خانوما من بیستو یکم سیکلم هستم و ده روز پیش امپول اچ سی جی تزریق کردم و بیبی چکم امروز یه خط اومد با یه هاله خیبی کمرنگ که توی دوربین گوشی مشخص نیست.سوالم اینه چندروز بعد ازتزریق امپول بیبی چک مثبت کاذب نشون میده یا کی باید بیبی جک بزنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا 14 روز کاذب نشون میده تا موعدت صبر کن

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ن عزیزم. الان ده روز گذشته هاله داشتی از فردا پررنگ تر میشه. بارداری ان شالله.برا منم دعاکن

اجی از پریودم نگذشتها از تزریق امپولم گذشته بخدا من واس همه منتظرها دعا میکنم چون خودمم منتظرم خدا به هممون یه بچه سالم بده الهی

مشکل اینجاست نمیدونم موعدم کیه اخه سه ماه قبل سقط داشتم دیگه مریود نسدم تا۱۸اددیبهشت الان نمیدونم سی ...

موعدت میشه همون دو هفته بعد از hcg  یعنی 4 روز دیگه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
اجی از پریودم نگذشتها از تزریق امپولم گذشته بخدا من واس همه منتظرها دعا میکنم چون خودمم منتظرم خدا ب ...

متوجه شدم عزیز. اخه توی همین سایت بودن ک ۱۰روز گذشته بود از تزریق امپول و بی بی چک هاشون هاله داشت. روز موعد پررنگ شد!!!! اما من یک هفته بعد تزریق دوتا اچ سی جی ۵هزار هم منفی بود. 

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘

سلام من 26 اردیبهشت ای یو ای شدم پنج تا هم زدم تقریبا دوازده روزه الان حدود پنج روز سینه هام شدیدا درد میکنه کمر درد و دل درد هم دو سه روزه اضافه شده ترشح م زیاده بین یازده و سیزدهم هم باید پری بشم بنظرتوون از عوارض امپول هست یا چیز دیگه اس لطفا کمک کنید قبلا قبل پری سینه درد داشتم نه به این اندازه الان واقعا دردش زیاد مخصوصا نوکش

سلام من 26 اردیبهشت ای یو ای شدم پنج تا هم زدم تقریبا دوازده روزه الان حدود پنج روز سینه هام شدیدا د ...

ان شالله ک بارداری. درد سینه مهم ترین علامت بارداریه

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘