2821
2789
عنوان

شوهرم به عشقش فکر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4406 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج واقعا ترسناکه

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]...💙قلب منی...من همه ی گربه ها رو دوس دارم و دو سه نفر از آدم ها...

کاری نمیشه کرد تاابدفراموشش نمیکنه مطمئن باشید

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بیشتر برای خودش داره گریه میکنه که چقدر بدبخته که اون بهش خیانت کرد خودش اول خیانت نکرد

شوخی میکنم ولی سر عقل بیارش بگو مسخره بازیاتو جمع کن هر موقع خواستی واسه اکست چصناله کنی یاد ی سکه از مهریه ام بیوفت دقدقه ات عوض شه

باهمچین شوهری موندن نداره ارزش تون کم نبینین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بعضی وقتا متعجب میشم چجوری نمیزنید این ادمارو و کنترل میکنید خودتونو

اگر رفتار تهاجمی نشون بده میتونه جواب عکس بده یا حتی بره سراغ یکی دیگه

اتفاقا باید کنارش باشه و با محبت کردن کاری کنه که وابسته استارتر بشه و قبلی رو فراموش کنه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز