2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید کمک درباره زونا

3627 بازدید | 80 پست

دوستان من دو ماهم تازه تموم شده

دیروز فهمیدم جاری ام زونا داره و خودش نمیدونه بدنش پر از تاوله 

منم باهاش معاشرت داشتم در حد دست دادن و روبوسی

ابله مرغون هم نگرفتم حالا

کسی میدونه چی میشه؟ دارم میمیرم از استرس نگران بچمم

فقط میدونم خیلی  خطرناکه 

برو فردا دکتر  چکاپ قلب بده 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زونا که دردوحشتناک داره چجوری خودش نمیدونه     شاید واسه گرمی بوده!

دلش درد میکرد جای تاولا درد میکرده فکر میکرده یه چیزی افتاده به جونش گزیده که درد میکنه جاش

رفته دکتر تشخیص زونا دادن

فوری برو متخصص عفونی ،واست آزمایش مینویسه که بچگی گرفتی یا نه 

اگه نگرفته باشی برات آنتی بادی تزریق میکنه 

اصلا نگران نباش

منم فکر میکردم بچگی آبله نگرفتم ولی دقیقا زمان بارداری شرایط شما برام پیش اومد وقتی آزمایش دادم نشون داد که بچگی گرفته بودم

خواهر من باردار بود، مامانم زونا گرفت، البته اولین تشخیصشو من دادم، گفتم به نظرم رو پشتت علائم زونا داری، سریع از خونه رفت بیرون، چیزی هم نشد، مادر و بچه هر دو سالمن. البته خواهر من آبله گرفته بود. ولی کلا زونا مسری نیست.پدر من هم زونا گرفته بود، همسرم اومد دیدنش، نگرفت، دو سال بعد از خواهرزاده اش آبله مرغان وحشتناک شدید گرفت

دلش درد میکرد جای تاولا درد میکرده فکر میکرده یه چیزی افتاده به جونش گزیده که درد میکنه جاش رفته دک ...

ای وای  نمیدونم زونا هم واگیر داره یا نه ایشالله چیزی نمیشه یه چیزی نذر کن

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

نگران نباش انتقال زونا خیلی کمه اگه به تاولهاش دستت نخورده انشالله که چیزی نمیشه، مامان من زونا گرفته بود خواهرم هم باردار بود و آبله مرغان نگرفته بود ،ما خیلی نگران بودیم اما خدا رو شکر چیزی نشد، توکل به خدا کن، یه نذر هم واسه سلامتی بچه بکن انشالله که چیزی نمیشه

چکاپ قلب یعنی چی؟

واسه بچت دیگه 

سونوگرافی برای صدای قلب جنین برو

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️