2821
2789
عنوان

جاریم این پیام و داده چی بهش بگم

1287 بازدید | 16 پست

تولدم و تبریک گفت منم تشکر کردم

بعد نوشته حال کن چ جاری داری 😉

این جاریمم پشت سر همش سعی داره من و تو چشم همه بد کنه

چی جواب بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لازم نیست چیزی بگی هر کسی در حد شعور خودش رفتار میکنه

بگو بمونی برام همیت

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

بگو مبارکه صاحبش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بگو شما پیام دادی منم مودبانه پاسخ دادم....دیگه این پیام حال کن چه جاری داری رو متوجه منظورتون نمیشم ........اینجوری دفعه دیگه مودبانه برخورد میکنه زنیکه مزخرف مورمازززز

بگو شما پیام دادی منم مودبانه پاسخ دادم....دیگه این پیام حال کن چه جاری داری رو متوجه منظورتون نمیشم ...

نه اینو بگه دیگ واویلاااااا

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

بگو شما پیام دادی منم مودبانه پاسخ دادم....دیگه این پیام حال کن چه جاری داری رو متوجه منظورتون نمیشم ...

اینو بگم ار پدرشوهر بگیر تا خواهرشوهر کوچیکم همرو دونه دونه زنگ میزنه میگه فلانی بامن اینطوری صحبت کرده 🤣حوصله حاشیه های این زن و ندارم

یبار بمن زنگ زد من فرصت نکردم بهش زنگ بزنم رفته بود به همه گفته بود من بهش زنگ میزنم ولی اون چون من آیفون دارم حسودی میکنه زنگ نمیزنه😂😂

2825
2823
2791
2779
2792