2821
2789
عنوان

کمکم کنید لطفاً

203 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفاً کمکم کنید

یکم طولانیه♥️🤝

من دوازدهمی هستم و رشته حسابداری میخونم

و تو شهرستان هستم ، میخوام کنکور بدم و برم به دانشگاه تبریز

و از اینکه درس بخونم و شغلی پیدا نکنم استرس دارم و نگرانم

بنظرتون این ۳ ماه تابستون رو برم به یه آموزشگاه دوره کارآموزی شرکت کنم و فقط نرم افزار ها رو یاد بگیرم ؟

یا اینکه صفر تا صد در اون آموزشگاه حسابداری یاد بگیرم و از طریق اون برم به یه شغلی ( اینجوری هم سابقه میشه واسم )

یا بهتره برم به یه شرکت یا موسسه که حتی شده بدون حقوق کمک حسابدار وایسم و کار یادبگیرم ؟

( در کل از زمان دانشجویی برم و کار کنم تا وقتی که لیسانس گرفتم سابقه ای داشته باشم )

در نهایت یه نفر بهم گفت که رمز موفقیت تو این رشته : داشتن سابقه زیاد و کار بلد بودن و مدرکه

پیشنهاد شما چیه ؟ چیکار کنم؟

لطفاً به این سوالا جواب بدید خیلی واسم مهمه ♥️

💚💚💚💚

فقط خط اول رو خوندم، دانشگاهتو ادامه بده در کنارش یه مهارتی که واقعا علاقه داری رو شروع کن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

چرا ریشه ای یاد نمی گیری عزیزم؟ اول نرم افزارهای تخصصیش رو کامل یاد بگیر.

کار بی حقوق و کاراموزی خودش میاد بعدش😅

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داداش یکجا بری شرکت کار آموزی کنی خیلی بهتره از آموزشگاس من یکجا کارآموزی کردم بعد همونجا منو قبول ک ...

خب از طریق آموزشگاه ها هم میشه رفت شرکت برای کارآموزی ( کارم خوب باشه معرفیم میکنن )

ولی در کل ازت ممنونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز