2821
2789
عنوان

واقعا خاک دو عالم تو سرم

585 بازدید | 16 پست

یه آقایی رو بهم معرفی کردم برا ازدواج چهره اش معمولی روبه پایین موها ژولیده مسئول تشریفات یکی از ادارات دولتی بود حقوقش اونقدر بالا نبود که فکر کنین ۳۰ سالش بود و قد و اینام ۱۷۰ اینا دانشجو بود برا کارشناسی هنوز

منم ۲۲ ام قیافم خوشگله به نسبت چشام درشته لبام قلوه ای بینی امم چند ماهیه عمل کردم لیسانسمم تازه گرفتم اینو دیدم گفتم بزار ملاک ام همیشه اخلاق و برخورد طرف بوده اومد خیلی سرد و بی تفاوت و درونگرا بود حالا من مرد خوش برخورد و گرم و با محبت دوس دارم بعل حالا دیشب پیام داده ما به هم نمیخوریم بهتره ادامه ندیم شما یه جوری هستید 😐یعنی به این نتیجه رسیدم جایی که دلت بسوزه یه جا دیگه ات میسوزه جاش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه تجربه از خواهر بزرگترت بشنو خواهرم: .قبل ازدواج تا می توتی سخت گیر و ریز بین و حساس باش.

بعد ازدواج، در مورد موارد مشروع و معقول ،با گذشت و فداکار باش.

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
حرص نخور پیش میاد دوران آشنایی برای همینه

اعصابم بهم ریخت خب

برگشته میگه من اگه پیگیر باشم یا خودم بیام جلو میگن چه پسره هوله و فلان

بعد یه سری معیارا از من پرسید قرار بود خودش ام بگه گفت تمرکز ندارم بهدا میگم پیام نداد تا دوروز

بعد من پیام دادم بهش من با اخلاق شما نمیتونم آنقدر سرد و بی تفاوت این چه نوع رفتاریه

میگه شما یه طوری هستید اصلا بهتره برا جفتمون ادامه ندیم 😂اعصابم بهم ریخت چرا انقدر حساس کردم خودمو سر این قضیه

لابد خوشت نیومده ازش تو برخورد یجوری رفتار کردیبهتر که خودش فهمید خوشت نیومده ازش

اخه بد رفتار نکردم

ولی اون توقع داشته من بگم بیا بیشتر آشنا شیم من پیام بدم سر صحبت باز کنم بعد اون یوبس یه گوشه وایسه

2825
2823
2791
2779
2792