2821
2789
عنوان

رفتارها در تاپیک

153 بازدید | 5 پست

نی نی سایت یک مرجع تبادل نظر در موارد مختلف هستش. واقعا نمیدونم یکسری خانم چرا از الفاظ جنس نر و یا چیزهای دیگه استفاده میکنند!

پست تخصصی گذاشته میشه، جوری حمله میکنند که انگار در مورد مسائل مثبت هجده صحبت شده.

قرار نیست همه مثل هم باشند.در هر دو جنس خوب و بد وجود داره.

برای بنده هم خانمها درخواست دوستی میدن و انواع درخواست های دیگه و وقتی به در بسته میخورند، لغو دوستی میکنن.

به جای مبارزه با جنس مخالف و گارد گرفتن، از تجربیات و علم همدیگر استفاده کنیم.

حیفه این فضا به سمت و سوی دیگه بره.

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....

به شما انواع درخواستهای دیگه میدن؟ چی مثلا؟😂

عفتت لکه دار شد دکتر

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

به اینا میگن نر های .....و علافی که احتمالا چشم خانوادشون به ایناست ولی نمیدونن زندگیشون رو اگر به جای این وقف یه 🐄 میکردن حداقل شیر میداد

عزیزی ال دل صدام میزنن. . مرتیکه ها درخواست ندن قبول کنم جوری میرینم بهتون که از فشارتخم دو زرده بذارید اه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شما انواع درخواستهای دیگه میدن؟ چی مثلا؟😂عفتت لکه دار شد دکتر

عفت شما رو کسی لکه دار کرده؟!!!!

مهم اینه که امثال شما با همه چیز مشکل دارید، بله وقتی پیام دوستی ارسال میشه و بعد از سلام سریعا درخواست آشنایی بیشتر، این میشه ورود به حریم شخصی، و مرد و زن هم نداره.

بهتره به جای گارد گرفتن به اصل ماجرا توجه کنی، نه در اینجا، بلکه در تمام زندگیتون.

به اینا میگن نر های .....و علافی که احتمالا چشم خانوادشون به ایناست ولی نمیدونن زندگیشون رو اگر به ج ...

بله بی نهایت هم هستند. من عرضم این بود که با همه یک شکل رفتار نکنیم. پدر و برادر شما هم از جنس مخالف هستند، آیا اینطور باهاشون صحبت بشه شما راضی هستید؟!

موافقمیه عده فکر میکنن اینجا ففط برای پرسش سوالات بارداری و مشکلات مادر شوهر .....هستهی میگن بچه سال ...

دقیقا.و بیشتر از اون در مورد ظرف سیب زمینی پیاز و نوع گل سر پست میزارن!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز