2777
2789

شربت osteocare

و شربت sandrous iron syrup

تا چه مدت میشه استفاده کرد؟ 

من دی ماه شروع کردم اسفند قطع کردم الان میخوام دوباره بدم. میشه ازش استفاده کنم؟ یا خراب شده و باید بریزم دور؟

ممنون میشم کمک کنید

ماه من غصه چرا .... ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامینا و آهناشو خیییییلی خیییییلی کم دادم بچم کمبود آهن و ویتامین و ..... همه چیش کمه

دکتر داده بود واسه آهن و ویتامین دی

درب قوطی رو دی ماه باز کردم.

یعنی خراب شده؟ یا میشه بدم؟

ماه من غصه چرا .... ❤

من که قطره ویتان میدادم قبلا هم فروگلوبین میدادم از این مدل های قطره ای که 30سی سی دارن  فقط یکماه تاریخ دارن بقیه رو نمیدونم من یبار به بچم دادم از تاریخش فک کنم سه چهار روز رد شده بود اسهال شد

چی مثلا؟

والا من هرشب براش سوپ درست میکنم.شبم سه تا قلم گوسفندی با گوشت ماهیچه گوسفند میندازم تاسوپش تاصبح میپزه باشعله خ کم.صبحم هویج و برنج و سیب زمینی قاطیش میکنم.

چهارمغز اسیاب میکنم میریزم داخل سوپش.۱۰ تا خرما له میکنم توش

بااینکه ۱ سال و پنج ماه داره غذای مخصوصشو هنوز درست میکنم.هیچ شربتیم بهش ندادم.ازمایشم ازش گرفتم خداروشکر همه چی عالی بود

والا من هرشب براش سوپ درست میکنم.شبم سه تا قلم گوسفندی با گوشت ماهیچه گوسفند میندازم تاسوپش تاصبح می ...

قد و وزنش خوبه؟میخوام ببینم قلم تاثیر داره تو رشد قدی بچه یا نه بچم رشدش اصلا خوب نیس.تجربیاتتونو لطفا بگید

قد و وزنش خوبه؟میخوام ببینم قلم تاثیر داره تو رشد قدی بچه یا نه بچم رشدش اصلا خوب نیس.تجربیاتتونو لط ...

الان‌۱سالو چهارماه داره ۱۳ کیلویه

نسبت ب هم سناش خ خوبه

اینم بگم بدغذاست و برای هردندون کلی اذیت میشه و لاغرمیشه

قلم فوق العادست

قلم گوسفندد