2821
2789
عنوان

نامزدم خواستگار دخترعموم بوده

7392 بازدید | 64 پست

من نمیدونستم مثل اینکه دختر پسر همو میخواستن ولی خانواده دختره سر شروطسنگین کنار نیومدن

خیلی دلم شکست:)

خودش بهم نگفته بود

با دخترعمومم از ده سال پیش قطع ارتباطیم امروز صب با دخترعمم صحبت کردم همینجوری حرف حرف اورد و بهم گفت

ای کاش هیچوقت نمیگفت

نمیدونم چه واکنشی داشته باشم ما تازه فقط نامزدیم

ظهر داشت ازم تعریف میکرد و میگفت خوشحاله که باهام اشنا شده (نگفتم از قضیه باخبرم)

اگه تعریفش الکی باشه چی

اگه از لج دخترعموم اومده باشه با من چی

نکنه دوسم نداره

از صب یکم باهاش سردم فکر میکنه چون پریودم اون شکلیم

نباید بهم نیگفت؟

به نظرم بگو چرا بهم همچین موضوع مهمی نگفتی ببین چی میگه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون دستی اینو گفته ولی یخورده بیشتر فکر کن تا مطمئن بشی واقعا واسه خودت تورو میخواد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بنظرم تقصیر نامزدته بلاخرع دختر عمه ات نمیگفت نمیخاست این قضیه رو بگه؟؟؟؟؟

من بودم ولش میکردم مگ پسر قحطیه

درخواست دوستی ندید حتی شما بانوی محترم/اینجانب از لایک کامنتم بشدت متنفرم لایک کردن نشانه ضعف فرهنگی شماست/لعنت عامون بر لایک کننده و درخواست دهنده🎀

از کجا هموت دختر عموعه دختر عمتو نفرستاده ک نامزدی تورو خراب کنه

مردا خیلی زود فراموش میکنن و نمیتونن تظاهر ب دوس داشتن کنن بالاخره یجا لومیرن

ب کارهاش توجه کن حرفاش رفتاراش میفهمی دوست داره یان

شوهرمنم دختر یکی از اقوامشون میخواسته الان بخام بگم اومده منو گرفته اون بسوزه؟ شوهرم اصلا توفکرشم نیست انقد ک درگیر من و زندگیه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792