2777
2789
عنوان

كاراي تموم نشدني خونه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 82 پست
اره بچه هم دارم سه ماهشه واسه همین شبا کارامو انجام میدم که تو طول روز فقط به پسرم برسم

سه ماه خوبه 

پسر من دو سال و نیمس کل خونه ریخت و پاشه من جمع میکنم اون میریزه 

😑😑هنوز روز خوبت الانه خدا حفظ کنه همه بجه ها رو

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه خوبه  پسر من دو سال و نیمس کل خونه ریخت و پاشه من جمع میکنم اون میریزه  😑😑هنوز ...

اره عزیزم میدونم ولی در این زمینه از تجربیات دختر عمه هام استفاده میکنم واقعا بچه هاش اذیتش نمیکنن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
شوخی نکن 😂😂

بخدا كاش شوخي بود

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
اره عزیزم میدونم ولی در این زمینه از تجربیات دختر عمه هام استفاده میکنم واقعا بچه هاش اذیتش نمیکنن

اذیت که ذات بچس گلم 

اذیت نکنن باید شک کنی ولی اینکه چطور برخورد کنیم بارفتارهاشون مهمه 

حتما استفاده کن ای تجربیاتشون موفق باشی عزیزمم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
شبا موقع خواب فکر میکنم امروز چه کار مفیدی انجام دادم میبینم همش از صبح تا شب ظرف شستم دستمال کشید.و ...

اره واقعا 😒

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥