2821
2789
عنوان

نامزدم حرف نمیفهمه

343 بازدید | 4 پست

تروخدا بگید چیکار کنم وقتی دعوامون میشه وقتی من مقصرم باید هم کوتاه بیام هم با دلیل و مدرک و صحنه سازی باید براش توضیح بدم تا مشکل حل شه

اما وقتی تقصیر اونه من حرفی میزنم اصلا گردن نمیگیره و سری بحث و میندازه رو من یچی راجب من میگه اون طلبکار میشه آخرشم ادای آدم حق به جانب و میگیره میگه همیشه مقصر من اصلا ببخشید

وافعا اذیتم میکنه این داستان با تجربه بگید چجوری رفتار کنم باهاش؟؟

نگید جدا شو و این داستانا دوسش دارم میخام مشکلات و حل کنیم

تمام من است او..🤍

ادما وقتی کسیو دوس دارن براش توضیح میدن که حل بشه،برطرف بشه مشکلات،ولی اگر تلاشی نمیکنه شاید اون ... ...

اون انگار دنبال امتیازه

تمام من است او..🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون انگار دنبال امتیازه

تو زندگی مشترک،باید برابر بود،بعضیا بر این باورن من اگه عضر خواهی کنم خانومم پر رو میشه و سوارم میشه ،باید دید ایا شما توانایی برابر بودن رو دارید یا زودی سوار میشید.

ببخشید واقعیت گفتم

تو زندگی مشترک،باید برابر بود،بعضیا بر این باورن من اگه عضر خواهی کنم خانومم پر رو میشه و سوارم میشه ...

نه خاهش میکنم

من خودم همیشه بهش میگم ما دشمن هم نیستیم وقتی یجایی اشتباه میکنیم جفت طرف باید عذرخواهی کنیم و سعی کنیم اون مشکل و حلش کنیم همون لحظه ولی اون اصلا اشتباهاتش و گردن نمیگیره همشو میریزه رو من

در صورتی که من همچین آدمی نیستم دوست دارم همه چیز با عدالت بره جلو الانم موندم چیکار کنم

انگار جامون عوض شده من باید ناز اونو بکشم بعد دعوا خودم همیشه با ناراحتی میخوابم ولی حرفی نمیزنم چون باز شر میشه

تمام من است او..🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز