2777
2789
عنوان

بیاین روشنم کنین😃

260 بازدید | 29 پست

بچه ها بیاین تابراتون یه چیزی تعریف کنم میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم.

دارم تایپ میکنم ممنون که صبوری میکنین..

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم از کجا بگم.7سال پیش فامیلامون از شهرستان اومدن سر زدن بهمون.پسر17ساله ای داشتن منم 12،13سالم بود خیلی نگام میکرد حتی یادمه به خواهرم که 6ساله بود گفت شمارشو ازش بگیر بگو دوستت داره.من تو عالم بچگی خوب میفهمیدم نگاهاشو.

7سال از اون ماجرا گذشت و من ندیدمش دیگه.

داره تایپ‌ میکنه اندکی صبر...❤

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

حالا بعد از 7سال اینستامو پیدا کرده.25سالشه حدودا.

میگه من خیلی خواستم شمارتو گیر بیارم خیلی با مامانو مادربزرگم حرف زدم که بیان با خونوادت صحبت کنن اجازه بدن بیایم خواستگاری اما قبول نمیکردن چون تو درگیر درس و کنکور بودی.

از فامیلای خودتون که اینستاشونو داشتم یکی رو گفتم باهاتون حرف بزنه اما پشت گوش مینداخت 

نمیدونم از کجا بگم.7سال پیش فامیلامون از شهرستان اومدن سر زدن بهمون.پسر17ساله ای داشتن منم 12،13سالم ...

بگو پس میخوای داستان زندگیتو بگی...

قطره چکونی بخوای تعریف کنی و نازکنی گزارش میزنیما

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari