2821
2789
عنوان

رابطه پول با فرهنگ و شعور

348 بازدید | 24 پست

هر کس پولداره به احتمال زیاد تحصیل کرده هم هست. هر کس تحصیل کرده هست به احتمال زیاد با شعور و با فرهنگ هم هست. حالا هی انکار کنید!

فقط اونایی که میان پستها و تاپیکاتو چک میکنن فکر میکنن ازت آتو دارن 😂

نه لزوما

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثال نقض زیاده

هر کس پولداره ،لزوما تحصیل کرده نیست

هر کس تحصیل کردس ، لزوما با شعور نیست

و هر تحصیل کرده و پولداری لزوما خوشبخت نیست ...

کلا به خیلی چیزا بستگی داره !

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

نه حقیقتا

انقدر پولدار بی شعور دیدم

یا حتی پولداری که به زور و با پارتی دیپلم گرفته

در کنارش پولدار با تحصیلات و با شعور هم دیدم

در کل همه نوع ادمی هست اصلا نمیشه به این سبک قضاوت کرد

الان تمام پولدارا تحصیل کرده نیستن. و پول واقعا شعور و شخصیت نمیاره بلکه برای کسی که طرفیت نداشته باشه هم همون مقدار شعوری که از قبل داشته رو هم میبره.

تحصیلاتم همینطور شعور و شخصیت نمیاره واقعا.

درس خوندن یه راهه که هرکس دوست داشته انتخاب کرده و قابل احترامه و شاید بخاطر تجربه هایی که تو این راه کسب کرده باعث بشه شخصیتش بیشتر رشد کنه

ولی لزوما به این معنی نیست که انسان با شعوری باشه.

و بنظر من ارزش ادمارو پول و تحصیلات تعیین نمیکنه.

قابل احترام هستا ولی نه اینکه ارزش اون ادم باشه.

نه بیشتر مواقع همینطوره

پنجاه پنجاهه

خیلی آدمای پولدارم دیدیم که دقیقا برعکسن

مثلا یه دکتر دندونپزشک تو شهر ما هست قبل شروع کارش قشنگ طرفو قهوه ای میکنه بعد

هیچ کسم نمیتونه چیزی بگه یه بار یادمه یه دختر و پسر اومدن نمیدونم نسبتشون چی بود دکتر انقدر دندونای دختره رو مسخره کرد و بهش توپید آخر پسره گفت پاشو بریم بعد رو به دکتر گفت مرتیکه تو به ما نیاز داری دندونای ما خراب نباشه تو پول از کجا میاری دم به دقیقه بری خارج 😂 اما دکتر همون بیشعوریه که بود عادتش ترک نمیشه دندون عقل من شکسته بود هی می گفت مسواک میزدی اینطوری نمیشد حتما بوی گندشم پخش میکنی صورت مردم😐

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

مثال نقض زیاده هر کس پولداره ،لزوما تحصیل کرده نیست هر کس تحصیل کردس ، لزوما با شعور نیست و هر تحصیل ...

بله بخاطر اینه که متأسفانه تو جامعه ما باگ هم خیلی هست. مثلاً ینفرو میبینی با یه شغل خوب دولتی (که نیاز به درس خوندن داره) ولی با خودت میگی این بیشعور چجوری به اینجا رسیده، بعد کاشف به عمل میآید که با پارتی بازی اینطوری شده. این دیگه مشکل سیستمه

الان تمام پولدارا تحصیل کرده نیستن. و پول واقعا شعور و شخصیت نمیاره بلکه برای کسی که طرفیت نداشته با ...

راست میگی بعضی اوقاتم میشوره میبره

نه بابا

پول رفاه و آرامش میاره، رفاه و آرامش هم اخلاق خوب و فرهنگ ممکنه پشت سرش بیاره

تحصیلاتم ربطی نداره

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

پنجاه پنجاههخیلی آدمای پولدارم دیدیم که دقیقا برعکسنمثلا یه دکتر دندونپزشک تو شهر ما هست قبل شروع کا ...

دم پسره گرم که رید بهش

متنفرم از این دکترا

نمونه اش رو منم دیدم مرتیکه آدم میخورد

حتی نمیذاشت من توضیح بدم مشکلم چیه

ای لک لک کم عقل ...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792