2821
2789
عنوان

شوهرم مثل گاو میمونه

321 بازدید | 10 پست

من تازه ۶هفتمه

دیروز ازمایش دادم دکترم گفته بود بیار نشونم بده

اینم شغلش ازاده گفت خودم میبرمت منم گفتم چه بهتر

رفتیم مطب دکتر خیلی شلوغ بود منشی گفت حدودا دو ساعت طول میکشه منم به این گفتم میخوای تو برو بعد من زنگ میزنم میای حدودا ۲۰دقیقه تا خونمون راهه با ماشین

این رفت نیم ساعت بعد منشی گفت بیا برو نوبت توعه من کارامو انجام دادم زنگ زدم به شوهرم که بیاد گفت چرا نزاشتی بمونم الان دوباره برگردم یکم غر زد گفتم نیا خودم با خط میام گفت نه میام

تو راه که میخواسته بیاد مالیده بود به یه ماشین دیگه بعد که اومد منو سوار کرد نه سلامی نه علیکی یجوری وحشی رانندگی کرد که منو بترسونه لایی میکشید از بین ماشینا با۲۰۰تا سرعت منم دستمو گذاشتم رو شکمم ادای اینایی که درد دارن رو دراوردم ترسید یکم شل کرد

تا خونه هیچی نگفتم رسیدیم خونه دید بغضم ترکید دارم گریه میکنم دستمال اورد برام گفت ببخشید ،منم خودمو زدم به کولی بازی دستمالو گرفتم پرت کردم خودشو زدم گفتم گمشو بیرون حالم از خودت از صدات بهم میخوره اگه این بچه زنده موند دیگه با تو سر هیچ ازمایشگاهو سونویی نمیرم بدردنخور ،اگرم نمونه زن نیستم ازت طلاق نگیرم بعد از خونه پرتش کردم بیرون نشستم دل سیر گریه کردم شب هر چقد اومد التماسم کرد که ببخشید پاشو بریم شام بیرون فقط بهش گفتم گمشو برو صدات برام عذاب اوره ،بچها من بعد هفت سال زندگی مشترک خدا خواسته باردار شدم از یه ادمی که کنترل اعصابش دست خودش نیست یه وقتایی خیلی خوبه یه وقتایی زبون نفهم بیشعور ،نمیدونم چیکار کنم از دیشب حالت تهوع و اینامم قطع شده ،اینم میاد سمتم میخوام بالا بیارم روش نمیدونم چیکار کنم یکم اروم شم

حیف نیس واسه این بچه بیاری و اذیت شی

کانال فاال تو تلگرام و روبیکا falfatima ✨🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا حیف زنبنظرم ازدواج از پایه اشتباهه

ازدوتج باادم اشتباه از پایه اشتباهه وگرنه بعضی مردامثل فرشته باخانماشون رفتار میکنن وای ب روزی ک بفهمن باردارن ک رو سر زنشونو میبرن

حالا درسته بارداری ولی فکر نمیکنی شما از شوهرت بد تری؟

بنده خدا عذر خواهی کرده منت کشی هم کرده چخبره دیگه این رفتارا

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

هیچی تند رانندگی کرده شماهم گفتی دردم گرفته اونم غدرخواهی کرده تموم شد رفت

دیگه گریه و کتک و بیرون کردن از خونه نداشت

فردا جلوبچه هم میخوای اینکارا بکنی

یک مادر دهه ۷۰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز