2821
2789
عنوان

این دوتا ب هم میان ایا

341 بازدید | 16 پست

پسره نمایشگاه ماشین سنگین داره تو باففت سنتی شهر میشینن ماشینش مدل بالاس خونواده سنتی مذهبی دارن خودش نه ولی بشدت خونواده دوسته تاحالام دوسدختر نداشته 26 سالشه مکانیکی خونده

قد 186 اینا هیکل معمولی ورزشکاری با شونه های پهن چشم ابرو مشکی با سیبیل ترکی پوست روشن موهاش مجعد و تا زیر گوشش خیلی خوش اخلاقه و درونگرا و خجالتی و بین مردم محبوبه نقش فرش ایرانی هم میکشه دست و دلبازه قیافشم خوبه

دختر مستقل ی شهر دیگه زندگی میکنه مدرس زبان انگلیسی و ترکی استانبوله دانشجوعه علوم پزشکی بوده بخاطر شرایط الان خونه باباشه تو محله خوبین ماشین نداره خونواده راحت و اپن مایند دارن قبلا با ی پسری قصد ازدواج داشته ک نشده 21سالشه

قد165 هیکل خوبی داره موهاش فر و برونگرا و شاد و اخلاق خیلی خوب و خوش خنده و خوش بیان و با اعتماد بنفسه گاها عکاسی میکنه ولخرجه قیافه شم خیلی خوشگله مردم میگن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما از نظر موقعیت اجتماعی بگورفت و امدو خودمون کردیم

نه خانوادهی سنتی پسره قراره از دماغ دختره دربیارن و محدودش کنن پسره ی خانواده دوست هم قرار نیست رو حرف اقا جونش حرف بزنه

خودمم همین حسو دارماگ از خونوادش دور زندگی کنن چی

ببین همه چی بستگی به خود پسره داره که در مقابل خانواده چقدر استقلال و جنم داره من یکیو میشناسم کیلومترها دورتر از خانواده شوهره ولی دخالتهاشون زندگیشو داشت نابود میکرد

2825
2823
2791
2779
2792