2821
2789
عنوان

بی احترامی خواهر شوهر

2751 بازدید | 60 پست

رفتم خونه ی مادر شوهرم عید شهرستان هستن، ۴ روزی اونجا بودیم

با خواهرشوهرم رابطه ای نداریم اونا هم اونجا بودن

نهایت بی احترامی رو من کرد تو اون ۴ روز

با همه سلام و علیک کرد جز من

یجوری به من نگاه میکرد که چرا اومدی خونه پدر من

واقعا خیلی زننده بود رفتارش

تا اینکه چند روز دیگه فرار کردیم از دستشون

حالا پدر شوهرم میخواد بیاد خونمون،و هر وقت که اومده اینا هم چون خونشون به ما نزدیکه اومدن خونمون

چیکار کنم اون خواهر شوهرم نیاد خونمون

به نظرتون با این رفتار زننده ای که داشت به خودش اجازه میده بیاد خونم؟؟

فقط پدر شوهرتو دعوت کن خب

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونم آمد خونه ات کم محلی کن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

عجب بیشعوریه اصلا چرا ۴ روز موندی وقتی اینجور کرد ؟

غلط کرده پاش بزاره اگه م اوند محل سگ نده

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

حق داره خواهرشوهره مثلا احترامش واجبه

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

2825
2823
2791
2779
2792