2821
2789
عنوان

پرستارای عزیز بخونن

186 بازدید | 1 پست

حالا ک امروز حرف پرستار شده

این وسط از پرستار های عزیز (اون اقلیتی ک خاله زنک و بی ادب هستن یه درخواستی دارم)

لطفا فوضولی و دو ب هم زنی نکنیدمخصوصا وقتی تو محیط کار در حال خدمات رسانی هستید

چند سال پیش بچه کوچولوم کرونا گرفت دو شب تا صب اشک ریخته بودم و بچه هم بی جون بود

بالاخره بیمارستان راضی شد بستری کنه

موقع وصل سرم رگ گیری سخت شده بود بچمم کاملا بی جون بود در حدی ک حتی ناله هم نمیکرد موقع خوردن سوزن سرم ب بدنش

بعد نیم ساعت ک رگ گیری شد ،یکی از پرستارای حاضر تو جمع برگشت جلو همسرم و.. گیردادن ب من ک وای تو مادرشی ؟؟؟؟ پس چرا اشک و اه و ناله نکردی بچت اینقدر اذیت شده برای سرم!!!

من فقط بهش گفتم ک تو نمیدونی من این مدت چی کشیدم و با چ حالی بچمو بستری کردن ک الان حاضرم بچم پر از زخم بشه اما این سرم بره تو بدنش و بستری بشه

گفتم شما آماده بودی من یه ناله کنم دست بکشید بگید بذار چندساعت دیگ جراحمون بیاد رگ بگیره و....

اخه مگ میشه کسی دلش کباب نشه برای پاره تنش ک از بدن خودش رشد کرده و متولد شده؟

حقیقتش هر وقت یادم میوفته اون حال خودم رو از خدا براش آرزو میکنم تا دیگ کسیو قضاوت نکنه

اما در کل فاز یه سری از پرستارا چیه ؟ عادت دارید ب فش خوردن از یه قشر بی شعور؟ تو توی

زندگی منی؟اصلا ب تو چه؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بعنوان یه پرستار همیشه سعی کردم به بیمارم احترام بذارم، احساس مسئولیت داشته باشم، اما اگه کسی هم بی ادبی کنه سکوت نخواهم کرد ، پیش اومده به مراتب بالاتر اطلاع دادم ، هر کسی به اندازه شعور خودش رفتار میکنه، پرستار و پزشک و بیمار همه میتونن بیشعور باشن ، ربطی به حرفه شغلی نداره، لطفا به همه برچسب نزنید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز