2821
2789
عنوان

متن هايي زیبا از نویسنده ها🕯

127 بازدید | 0 پست

1 _ "Hell is empty, and all the devils are here"

^^ William Shakespeare– the tempest

2_ آنها هفتاد خط توهین براي من نوشتند، تنها چيزي ک اذیتم کرد، غلط هاي املایي شان بود.

فئودور داستایوفسکي ^^

۳_ امروز خم شدم و دم در گوش بچه مرده ب دنیا آمده آرام گفتم: هیچ چیز را از دست ندادي.

آلبر کامو ^^

۴_بعضیا از ترس اینکه گدا نشن، یه عمر مثلِ گدا ها زندگي میکنن.

فردریش ریچه ^^

و حالا یسري حرفا از خودم🕯

۱_تحملِ بزرگانِ بچه سال، از تحملِ بچه ها برام سخت تره.

۲_وقتي چيزي رو نمیخوایم قبول کنیم ذهنمون خیال پردازي میکنه.

۳_اگه قراره بمیریم حداقل نذاریم قبلش انسانیتمون بمیره.

۴_درد فقط مال کسي نیست ک میمیره، مال اوناییه ک هرروز با جاي خالیش نفس میکشن...

۵_چرا آدما میگن <خوبي> !؟ وقتي نمیخوان بدونن !؟ چرا مي پرسن <چطوري> !؟ وقتي جواب براشون مهم نیست !؟ یه قراره، یه رسم مسخره!

۶_یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه.

۷_دلم مي خواد برم تو یه جنگل. یه جاي پر از درخت. پر از سبزي. پر از زندگي. برم لاي درختا گم شم. باهاشون حرف بزنم. درختا قضاوت نمي کنن. درختا سوال نمي پرسن. درختا فقط هستن. سایه میدن، اکسیژن میدن، گوش میدن. کاش ما آدما مثلِ درختا بودیم...

۸_زمان حل نمیکنه، فقط تلنبار مي کنه. غم تموم نمیشه، فقط عادت میکني ب بودنش. مثلِ یه همسایه مزاحم ک دیگه باهاش کنار میاي.

۹_ب این فکر مي کنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون مي کنه، فکر مي کنه فقط یه درختیم. هیچکي نمي دونه چقدر دلمون مي خواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک...

۱۰_انسان ها آینه رو اختراع کردن بعد از ف یلتر استفاده کردن چون آینه <بیش از حد صادق بود>

۱۱_تو این دنیا افرادِ شجاع میمیرن، افرادِ باهوش دیوونه میشن، و دنیا پر از احمق هاي خوشحال هست.

۱۲_دلم میخواد برگردم ب دوراني ک تنها دغدغه زندگیم تشخیص بمم و کمم بود.

۱۳_اگه شغلت نیازمند ارتباط با مردم باشه، اون وقت میفهمي چه مردمِ زبون نفهمِ شريفي داریم.

۱۴_شاید اگه صدقه تون رو تو سطل آشغال بندازید زودتر ب دستِ نیازمند برسه تا تو صندقِ صدقات....

پ.ن: نیني یارِ عزیز و گل میشه سریع اینو تایید کني، کار دارم، میخوام برم چاي بخورم، مچکرم !

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت! / شاهرخ مسکوب: گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم، گفتم اي کاش مرده بودیم و نمي دیدیم./ خوني ک روي این خاک ریخته رو هیچ باروني نمي تونه بشوره، اشکي ک روي این گونه ها خشک شده رو هیچ دستي نمي تونه پاک کنه، درد و خشمي ک روي این قلب ها نشسته رو هیچ گذر زماني نمي تونه پاک کنه...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792