2821
2789
عنوان

کنکوریا بیاین لطفاااااا

1515 بازدید | 57 پست

من برای نهایی آمادم و پارسال هیچی نخوندم شدم 8300

امسال ایشالا برای 11 هزار امادم دقیق و کامل خوندم

ولی کنکور نه

زیست از قبل یادمه

اگه کنکورو شروع کنم به خوندن میتونم امید به رتبه زیر 1000 داشته باشم؟

بازم این سوال

آره

انگار یکی بگه نه اسی نمیخونه 🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره گلم حتما میشه منم امسال سال اخرم دارم مثل خرررر نهایی میخونم و تستم میزنم ایشاالله موقع نتایج میایم رتبه تک رقمیمونو میگیم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

خب حالا ک خوب خوندی میشه بگی زبان چجوری بخونم حدقل ۱۸ بگیرم؟

بقیه درسام ۲۰ عه این زبان رو مخمه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

خب حالا ک خوب خوندی میشه بگی زبان چجوری بخونم حدقل ۱۸ بگیرم؟بقیه درسام ۲۰ عه این زبان رو مخمه

من فیلم های مهدی فرامرزی رو تویه اپارات دیدم و فرمول بیست حل کردم

ایشالا عزیزماز کی شروع کردی؟

اسفند ماه دارم نهایی میخونم یکی میشناسم دوستم بود از اسفند شروع کرد پارسال رتبه ش ۴۰۰ شد دانشگاه اصفهان مهندسی پزشکی میخونه

اسفند ماه دارم نهایی میخونم یکی میشناسم دوستم بود از اسفند شروع کرد پارسال رتبه ش ۴۰۰ شد دانشگاه اصف ...

ماشالا

موفق باشی عزیزم

به نظرت کنکور ونهایی تعویق داره دلم به تعویق خوشه

خیلی روحیم رو از دست دادم عزیزم اخه🥺

درک میکنم عزیزم

ماشالا موفق باشی عزیزمبه نظرت کنکور ونهایی تعویق داره دلم به تعویق خوشه

اره نهایی افتاده تیر . کنکور افتاده مرداد ماه مدیرمون فرستادش تو گروه تو چجوری میخونی چند ساعت

اسفند ماه دارم نهایی میخونم یکی میشناسم دوستم بود از اسفند شروع کرد پارسال رتبه ش ۴۰۰ شد دانشگاه اصف ...

عزیزم من نمیگم نمیشه ها ولی کلا بحث تجربی و ریاضی فرق میکنه

اگه تجربی هستی با ریاضی مقایسه نکن خودتو

2825
2823
2791
2779
2792