2821
2789
عنوان

دچار تنگی نفس شده م

169 بازدید | 18 پست

بعد از عید و مخصوصا این هفته گذشته موقع خوابیدن بشدت دچار تنگی نفس میشم. اول گفتم بخاطر حساسیته ولی با اینکه نئوتادین میخورم فرقی نکرده و احساس مکنم بخاطر استرس و یجورایی پنیک هست. نمیتونم بخوابم یه وقتایی تا صبح بیدارم. چیکار کنم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو متهصص ریه تست تنفس ازت بگیره شاید اسم خفیف گرفتی ؟ یا سگ وگربه دست زدی ؟ شاید الرژی و خساسیت فصلی یا مپاد غذایی باشه

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

برو متهصص ریه تست تنفس ازت بگیره شاید اسم خفیف گرفتی ؟ یا سگ وگربه دست زدی ؟ شاید الرژی و خساسیت فصل ...

گربه دارم چند ساله، متخصص ریه رفتم تست ریه دادم که اوکی بود.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز