2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارم...

78 بازدید | 13 پست

اگه همسرم یه سری از اموالش رو به نام من بکنه بعدها اگر بدهکار بشه و حکم مصادره یا توقیف اموالش رو بدن دادگاه میتونه اموالی که به نام من هست رو مصادره بکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

سلام تا نرفتم جوابت رو بدم 

عزیزم اگر درست زمانی که کسی توقیف اموال گرفته باشه اینکار رو بکنید با علم قاضی این کار معامله ی سوری محسوب میشه 

اما قبل از اینکار و به شرط احتیاط بکنید مشکلی نداره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
صوری😊

بله صوری متشکرم🌷🌹

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اگه قبل شکایت شاکی بنام کنه نه.اما بعد شکایت تو دادگاه بعنوان فرار از پرداخت بدعی یا هرچیزی محکوم میشه.اما از شما نمیتونن بگیرن خودش میافته زندون جرمش بیشتر میشه.

ولی این کار شما اخلاقی نیست.

بهتر نیست بدهیتون رو بدید؟؟؟

اگه کسی طلبکاره غلط نکرده که اعتماد کرده.تازه اون بدبخت هم حقشو میخولد

انشالله حل بشه

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
اگه قبل شکایت شاکی بنام کنه نه.اما بعد شکایت تو دادگاه بعنوان فرار از پرداخت بدعی یا هرچیزی محکوم می ...

عزیزم سوتفاهم پیش اومده اصلا همچین چیزی اتفاق نیوفتاده که بخوایم اینکارو بکنیم یا نکنیم فقط سوال پیش اومد واسم انشالله در آینده هم این اتفاق نیوفته  

اگر كشخص بشه ب قصد فرار دين اينكارو كرده بلهههه 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭