2777
2789
سکری فایس😍 البته این گرمو شیرینه اما من کلا دوسش دارم

محشره بوش نسبت به قیمتشم خیلی موندگاریش خوبه عطره خاصیه 

من ریچی ریچی و ۲۱۲ س ک س ی رو هم خیلی میپسندم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من شالیزم دوس دارم..بوش شیرینه

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
بچه ها ی عطرم ب من معرفی کنید ک خیلی خوب باشه مثبا جذاب باشه س ک سی.ی جیزی ک وقتی استفاده میکنم شوهر ...

۲۱۲ س ک سی بوش محشره من که شوهرم خیلی دوسش داره ریچی ریچی هم عالیه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
همین سکریفایس خیلی خوبه، منک همسرم خیلی عاشقشه،

شوهره منم خیلی دوسش داره اکثره آقایون از بوش خوششون مییاد برادرمم بوش کرد خیلی خوشش اوند

اوه اونک خیلی گرونه ی شیشه کوچیکش‌ دویستو پنجاهه 

اره من چهار سال پیش 60 میل گرفتم دویست و خرده ای. حقوق ریخته بودن هی فرت فرت خرج میکردم😅 عین شیشه پاک کن همینجور پیس پیس میزدم😂 به اخراش که رسید تازه فهمیدم چیکار کردم. 

دقیقا نمدونم چی داره اقایون بیشتر از خانوما‌دوسش دارن😅😅

در اصل باید عطر جذابیتش برای جنسه مخالف بیشتر باشه، برای همسرمم من عطر انتخاب میکنم برای منم اون نظر میده بعد نهایتا خودم انتخاب میکنم 😆😆😆😆