هدف از استقلال درک مفهوم عمیق پشتشه
استقلال پول نیست رانندگی نیست زندگی جداگانه نیست متاهلی و مجردی نیست حق انتخاب نیست شب تنهایی بیرون رفتن نیست مدرک تحصیلی نیست شهر دیگه تنها زندگی کردن نیست
استقلال معنیش این نیست که فقط دستت توی جیب خودت باشه اینم هست که دست کسی تو جیبت نباشه
وقتت و مدیریت برنامت دست خودت باشه
استقلال توانایی خودکفایی هست اینکه تو دو روز دیگه ازدواج کردی مادرشوهرت گفت حالا خدای نکرده بچه دار نشدی باید به فکر پسرم باشم تو بتونی پاشو از زندگیت قطع کنی اینکه برای رفتن تا سرخیابون رفتن مجبور نشی به صدنفر زنگ بزنی تا برسونن تو رو استقلال یعنی خودت بتونی برای پولت تصمیم بگیری نه بقیه یعنی اینکه مادرت دور از جون دو روز مریض شد یا رفت سفر بتونی به جای ته مونده یخچال یه چیزی برای خودت درست کنی بخوری یعنی مثلا شغلی مث فرهنگیان و اینا داشتی که حقوق دانشگاهی و فلان داشت هول نکنی دونفر اومدن خونتون بگی آره من مستقلم دیگه برم خونه بخت توهینی به این مشاغل نکردم و برام به شدت محترم هستن و خانواده فرهنگی هستیم خودمون دارم افکار رایج رو میگم ...بخت خونه شوهر نیست.یعنی رفتی در مغازه خودت انتخاب کنی نه مغازه دار بهت نظرشو تحمیل کنه استقلال یعنی اینکه بتونی گلیمت رو از آب بکشی بیرون.
توصیه من اینه تا وقتی به حقیقت و جنبه های استقلال نرسیدید نه تنها ازدواج نکنید بلکه به جای گول زدن خودتون با درآمد داشتن و فلان برید روی خودسازی کار کنید