2821
2789
عنوان

پیرو تاپیک ازدواج

452 بازدید | 20 پست

هدف از استقلال درک مفهوم عمیق پشتشه

استقلال پول نیست رانندگی نیست زندگی جداگانه نیست متاهلی و مجردی نیست حق انتخاب نیست شب تنهایی بیرون رفتن نیست مدرک تحصیلی نیست شهر دیگه تنها زندگی کردن نیست

استقلال معنیش این نیست که فقط دستت توی جیب خودت باشه اینم هست که دست کسی تو جیبت نباشه

وقتت و مدیریت برنامت دست خودت باشه

استقلال توانایی خودکفایی هست اینکه تو دو روز دیگه ازدواج کردی مادرشوهرت گفت حالا خدای نکرده بچه دار نشدی باید به فکر پسرم باشم تو بتونی پاشو از زندگیت قطع کنی اینکه برای رفتن تا سرخیابون رفتن مجبور نشی به صدنفر زنگ بزنی تا برسونن تو رو استقلال یعنی خودت بتونی برای پولت تصمیم بگیری نه بقیه یعنی اینکه مادرت دور از جون دو روز مریض شد یا رفت سفر بتونی به جای ته مونده یخچال یه چیزی برای خودت درست کنی بخوری یعنی مثلا شغلی مث فرهنگیان و اینا داشتی که حقوق دانشگاهی و فلان داشت هول نکنی دونفر اومدن خونتون بگی آره من مستقلم دیگه برم خونه بخت توهینی به این مشاغل نکردم و برام به شدت محترم هستن و خانواده فرهنگی هستیم خودمون دارم افکار رایج رو میگم ...بخت خونه شوهر نیست.یعنی رفتی در مغازه خودت انتخاب کنی نه مغازه دار بهت نظرشو تحمیل کنه استقلال یعنی اینکه بتونی گلیمت رو از آب بکشی بیرون.

توصیه من اینه تا وقتی به حقیقت و جنبه های استقلال نرسیدید نه تنها ازدواج نکنید بلکه به جای گول زدن خودتون با درآمد داشتن و فلان برید روی خودسازی کار کنید

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

تاپیک اخر منم همینه دوست دارم همه ببینن

شاید یکی به خودش اومد

https://ninisite.co/discussion/topic/18089484/پیرو-تاپیک-پربازید-میگم-دخترا-به-هیچ-عنوان-زیر-بیست-سال-ازدواج-نکنید?postId=413482397

کانال فاال تو تلگرام و روبیکا falfatima ✨🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من موافقم باهات ،استقلال فقط پول نیست

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

هموناییم که گفتی نیست هست

ایناییم ک گفتی هست زیرمجوعه هموناییه که میگی نیست

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

بله استقلال مفهوم جامعی هست

مالی ،فکری،تصمیم گیری ،مدیریت مسائل مختلف و.....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز