2777
2789
عنوان

طلاق چه شكليه؟! كمك خانوما

336 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبين ؟! دوستان من چندوقتي هست كه با همسرم به شدت اختلاف دارم ، من خيلي بچه بودم ازدواج كردم با يه خانواده ي مذهبي ، شوهرم كار نداشت اون موقع ، مادرش اينا شكنجم ميكردن چادر بزار و پوشيه بزن ، اون موقع دوسش داشتم ميكردم ، با بدبختي درسمو خوندم ، هربار گفتن هرزه اي كه درس ميخوني و شوهرمو پر ميكردن ، خيانتاي شوهرم شروع شد،خانواده ي همسرم بدتر شدن ، من چهل كيلو وزن كم كردم، به شدت مشكل اعصاب دارم الان . تنها مشكلم خانوادم هستن ، ميگن طلاق بده ، بعدا هزار تا مشكل داري ،من فقط ٢٤ سالمه الان ، نميخوام ١٠ سال ديگه با يه بچه بدبخت تر باشم . ميشه كمكم كنين كه بايد چيكار كنم ؟! طلاق واقعا بد و سخته ؟! چه احتمالاتي رو بعد طلاق بايد در نظر بگيرم ؟! كمكم كنين

بعد طلاق چیز خاصی اتفاق نمی افته، حرف مردم همیشه هست، همیشه

فقط باید بیخیال باشی نسبت به حرف ادمها و به زندگی و علایقت برسی، درستو بخونی، کارتو بکنی، استقلال داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد طلاق چیز خاصی اتفاق نمی افته، حرف مردم همیشه هست، همیشه فقط باید بیخیال باشی نسبت به حرف ادمها ...

مهرنوش امضات چی میگه؟؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
حالا الان لهم میکنن نی نی سایتی ها ولی طلاق بد نیست،‌ بیرون اومدن از یک رابطه ی اشتباه همیشه پیروزیه ...

من پارسال ارشد اناتومي قبول شدم ، نذاشتن بخونم ، درد ميكشم از بس خودمو سانسور كردم ، از سال ٩٢ همينه اوضاعم ، خيلي افسردم 

بچه ام سقط شد :(

وای خدا،بمیرم برات 😢😢😢

نمیدونم چی بگم واقعا،قلبم گرفت 😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

طلاق تو بعضی مواقع واقعا مثل مورفینه 

ادم به ارامش میرسه 

شاید حتی بعدا حسرت بخوری چرا زودتر طلاق نگرفتی 

البته ما ک تو شرایط تو نیسیم. اگ میتونی ازپس خودت بربیای و الان شرایط زندگیت خوب نیست جدا شو . سنتم ک بالا نیست. شاید ان شاالله زندگی بهتری در انتظارت باشه بعد از طلاق 

طلاق تو بعضی مواقع واقعا مثل مورفینه  ادم به ارامش میرسه  شاید حتی بعدا حسرت بخوری چرا ز ...

ما روزي نيست دعوا نداشته باشيم ، تمام حرمت و احتراممون از بين رفته ، نميدونم چرا اينطوري شد ، حتي حرف زدنشم الان اذيت ميكنه ، تو خانواده ي ما طلاق خيلي بده ، خالم ١٥ سال با كتك خوردن ادامه داد الان سرطان گرفته شوهرش خودش ولش كرد ، ترس دارم نميخوام اين اتفاقا براي منم تكرار شه ، خانواده ي همسرم خيلي اذيتم ميكنن

بچه ام سقط شد :(

وای عزیز دلم من خیلی شما رو دوس دارم

خیلی ناراحتت شدم

ان شاالله خدا به زوووودی بچه ی سالم و صالح بهت بده

غصه نخوری گلم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

واسه بعضیا"طلاق" بدون اون "قاف" آخرشه

من فقط میدونم آدم باید اول واسه خودش ارزش قاعل باشه. دلیل نداره کسی ارزششو بندازه زیر پای دیگران چون ازدواج کرده و نباید طلاق بگیره

زندگی مشترک یعنی تلاش دونفره واسه داشتن ی زندگی موفق. گاهی وقتا آدم ب زندگیش نگا میکنه میبینه فقط خودشه ک داره تلاش میکنه و در واقع با چنگ و دندون داره از زندگیش محافظت میکنه. این رفتار فایده نداره ک هیچ تبعات منفی هم در آینده داره