2777
2789
عنوان

کی اینجا 7ماه به‌بالا بارداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 76 پست
قبلی رو سزارین کردی؟ ازبیهوشی راضی بودی ؟

آره سزارین بودم 

بیهوشی کلی ، سخته به نظرم بی حسی بهتر باشه  تو بیهوشی فکر کنم یه چیزی کرده بودن تو حلقم که بعدش تا ده روز احساس خفگی داشتم همش سرفه می کردم که با توجه به بخیه ها خیلی سخت بود این دفه ایشالله بی حسی می زنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ چی اگه قراره صبح بری برای پذیرش عصری یه شام سبک بخور بعد صبح پاشو برو بیمارستان خودشون همه کار م ...

24سااااااااعت سوند وصله‌😳😳😳

سوند ک برای اداره پس خونریزی چییییی

اره به هوش میای می برنت تو بخش بعدهم بچه رو میارن قبلش هم به همراهات نشون میدن

مــن دوس دارم اولــین‌نفرخودم ببینمش

توبخش جلــو فامیلا دوس ندارم نشونم بدن احساساتی‌شم😔

مــن دوس دارم اولــین‌نفرخودم ببینمش توبخش جلــو فامیلا دوس ندارم نشونم بدن احساساتی‌شم😔

اونجوری که نمیشه . منطورم این بود که قبلش مامان یا شوهرت که پشت اتاق عملن بچه رو بهشون نشون میدن بعد لباس تنش می کنن میارن براتون .بعد هم بعد عمل که زیاد ادم احساساتی نمیشه. نگران نشو.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بی حسی اگه درست نزنن عوارضش تا مدتها کمردرد و سردرده. من خودم بیهوشی رو ترجیح دادم. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
24سااااااااعت سوند وصله‌😳😳😳 سوند ک برای اداره پس خونریزی چییییی

زیرت پوشک و محافظ میذارن نگران نباش. 

اونجوری که نمیشه . منطورم این بود که قبلش مامان یا شوهرت که پشت اتاق عملن بچه رو بهشون نشون میدن بعد ...

ادم هرموقع بخوادبرای اولــین‌بار فرشته‌شو ببینه احساساتی میشه

من خواهرزادمو دیدم اولین بار انقد ازذوقم گریه کردم‌😍

ادم هرموقع بخوادبرای اولــین‌بار فرشته‌شو ببینه احساساتی میشه من خواهرزادمو دیدم اولین بار انقد ازذ ...

اخه ادم جون نداره كه كار خاصي بكنه. تو تخت دراز كشي. تهش بغلت رو باز مي كني بچه رو بذارن توبغلت يكي هم بياد كمك كنه سينه ات رو بذاري تو دهنش. زياد امكان بروز احساسات نيست. 

سز اختیاری هسی؟حیفه این فرصتو از خودت نگیر.

من ۳۷ هفته و۶ روزم. 

منتظره پسرمم😢

منم میترسم یه کم. مدام‌ میرم پیاده روی تا زود بیاد ولی تا دردم میگیره یهو میترسم میگم وای حالا نه حالا نه. به خدا خودمم نمیدونم چی میخوام دیگه خسته شدم. کاش زود تموم شه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 

سلام مامان عسل جون

ما یه تاپیک داریم مخصوص مامانای مرداد و شهریور و اونجا اینجور درددلارو با هم میکنیم و با همفکری و مشورت همه چیز یکم کمتر ترسناک میشه. اگه خواستی شما هم بیا دور هم باشیم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1532944/مامان-خانوماى-مرداد-و-شهريور-٩٧-بياين-اينجاااا?page=1

سز اختیاری هسی؟حیفه این فرصتو از خودت نگیر. من ۳۷ هفته و۶ روزم.  منتظره پسرمم😢 منم میترسم ی ...

اخیییی هنوز سونونرفتم که نــوع‌زایمانمو بگن ولـــی اگرم بگن طبیعی قطعا سزارینو انتخاب میکنم

من تحمل دردم خیـــــلی کمه واسِ‌دردای پریودم هرماه یه بسته شیاف استفاده میکردم

میدونم نمیتونم طبیعی بیارم