2777
2789
عنوان

کی اینجا 7ماه به‌بالا بارداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ازمایش ک براقنـد سه‌بار خون گرفتن اخه مواد واکسنشو داره تزریق میکنه میگن دردداره  

نه بابا این خیلی اسونتر از ازمایشای معمولیه

مواد خاصی نداره که اذیتت کنه

مخصوصا آزمایش قند که ازش بدم میاد

خدایا شکرت ...  
چرا ازمایش ک براقنـد سه‌بار خون گرفتن اخه مواد واکسنشو داره تزریق میکنه میگن دردداره 

نه بابا ترسو نباش درد نداره من اولش میترسیدم با اون ترسم طبیعی زایمان کردم عالی بود

غریبه ی آشنا...
خودم ک بیهــوشی دوست دارم ازخدامه‌بخوابم بیدارشم همه‌چیز تموم شده باشه  ولی میگن بعداز بیهوشی ...

درسته؛ ولی وقتی مدت بی حسی تون هم تموم بشه درد دارین 

بازم تحقیق کنید ایشاالله زایمان خوبی داشته باشین

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
ب محض اینکه بهوش میای بچه رونشون میدن؟؟ بیحسی خوبیش اینه ک همون موقع میبینی بچه رو

اره به هوش میای می برنت تو بخش بعدهم بچه رو میارن قبلش هم به همراهات نشون میدن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم ببخشید یه سوال وقتی میخوام برم اتاق عمل باید چیکار کرد بعدش که میای ازکی خونریزی شروع میشه میخ ...

هیچ چی اگه قراره صبح بری برای پذیرش عصری یه شام سبک بخور بعد صبح پاشو برو بیمارستان خودشون همه کار می کنن .از اتاق هم که در میای  خود پرستارا و بهیارا جمع و جورت می کنن یه بسته از این پوشکای بزرگ بخر و شورت 24 ساعت بعد که سوند رو کشیدن و میخوای راه بری قبلش پرستار برات پوشک می داره .بعدم به سلامتی پا میشی و راه می ری و یه چند ساعت بعد هم مرخص می شی .حرف دکترت رو هم گوش کن چه غذاهایی بخوری چی کار کنی تا ده روز کامل خوب میشی سر چهل روز هم راحت راحتی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
پس چرا میگن بهوش میای بالا میاری ،نفست تنگ میشه ، دردت شدیده 

من که بالا نیاوردم نفسم هم تنگ نشد حالا یک در هزار ممکنه یکی مشکل تنفسی داشته یا حساسیت .ولی من مشکلی نداشتم تا 24 ساعت درد هم زیاد شدید نیست چون مسکن می زنن .بعدش هم میتونی مسکن بگیری. هرجور زایماتی بالاخره درد داره . باید استراحت کنی وقتایی که دکتر می گه راه بری.ناپرهیزی  هم نکن.باید دردای مربوط به جمع شدن رحم رو تحمل کنی. و خوب زخمها هم درد دارن. ولی همش قابل تحمله