2821
2789
عنوان

دلایل خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 34 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تنوع طلبی خیلی دلیل سطحی ای هست مسائل روانشناختی عمیقی پشت این رفتار هست من درماتگرم و موارد خیانت رو کار کردم. بیشتر به اسیبهایی که در رابطه با والدین ایجاد شده مرتبط هست. ممکنه خیلی تحقیر شده باشه از سمت والدین یا طرد شده باشه محبتی ندیده باشه البته به این سادگی هم نیست چون هر کسی هم با این اسیبها ممکنه خیانت نکنه.

جالبه بدونید ادم های خیلی خوب و انسان و حمایتگر هم خیانت میکنند. کسی که میترسه خشمش رو توی رابطه بیاره و به خودش حق فردیت داشتن تو رابطه نره خشمش و فردیتش رو میبره توی یک رابطه پنهانی چون جرات ابراز وجود تو رابطه با همسرش یا پارتنرش نداشته

هر چیزی دلیل داره خیانتم بدون علت نیست...

مشکل اینه طرفی که بهش خیانت میشه معمولا خودش رو مقصر میدونه فکر میکنه من چی کم گذاشتم

در حالیکه همیشه اینطور نیست که اونی که بهش خیانت شده مقصر بوده باشه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
مشکل اینه طرفی که بهش خیانت میشه معمولا خودش رو مقصر میدونه فکر میکنه من چی کم گذاشتم در حالیکه همیش ...

درسته حرفتو معمولا همینطور میشه

ولی من میگم گیریم اصلا طرف مقابل کم گذاشته باشه چه زن چه مرد... آیا نمیشه بدون آسیب به طرف مقابل رابطه رو خاتمه داد...

درسته حرفتو معمولا همینطور میشهولی من میگم گیریم اصلا طرف مقابل کم گذاشته باشه چه زن چه مرد... آیا ن ...

شما از کسی که واژه تعهد رو نمیتونه به درستی خودش درک کنه انتظار داری بهت آسیب نزنه!

شما از کسی که واژه تعهد رو نمیتونه به درستی خودش درک کنه انتظار داری بهت آسیب نزنه!

واسه همین تاپیک زدم که نظر دوستان رو بدونم چه دلایلی میتونه باعث ایجاد این قضیه باشه

واسه همین تاپیک زدم که نظر دوستان رو بدونم چه دلایلی میتونه باعث ایجاد این قضیه باشه

اگه اون دوسال تحت عنوان دوستی بوده احتمالا طرفی که خیانت کرده حس کرده طرف مقابلش تو رابطه جدی نیست

و خب خسته شده البته اصلا توجیه خوبی نیست

ولی خب اگه دوستی بوده دوسال زمان زیادیه

ولی بزرگوار هرچند سخت و دردناک اما باید گفت خب حداقل خوبی این قضیه این بوده یه آدمی که هیچ ارزشی برای احساس طرف مقابل قائل نبوده از زندگیش حذف شده

تجربه ها گرون بدست میان معمولا فقط درس قضیه رو بگیر که ان شاءالله کمک کننده باشه تو رابطه بعدی