2821
2789

من بچه طلاقم و پدر مادرم کلا رهامون کردن و من و خواهرم هردو دانشجوی تهرانیم

چون مسیر رفت و امد به شهر خودمون سخته من میخوام مغازه م و جمع کنم ببرم تهران کلا اونجا زندگی کنم و اینکه افسردگی شدید دارم ، خیلی تنهام و ترجیح میدم خواهرم کنارم باشه تنها نباشم و باهام حرف بزنه یا بیرون بریم

خواهرم از قبل، قرار بود که مامانم براش خونه بگیره بدون اینکه حرف رفتن من باشه حالا چون فهمیده منم میخوام برم میگه نمیدم مگر نصفشو تو بدی و منم الان هیچی ندارم دستم تنگه

هنر کنم خرج مغازه خودمو بدم، از طرفیم واقعا نیاز دارم خواهرم کنارم باشه اونم میگه داخل مغازه نمیام بخوابم باید سوییت بگیریم

چکار کنم بنظرتون؟ مامانم کلا لجباز عقده ای هست قبلا خودش میگفت پول خونه رو میدم بهت برو مراقبش باش حالا دم رفتن دبه کرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوست عزیز

شرایطی که توصیف کردی واقعا سخته و کاملا درک میکنم چقدر احساس تنهایی، فشار مالی و نگرانی داری.
اینکه تو این شرایط سخت دنبال راهی برای بهبود اوضاع و حفظ رابطهات با خواهرت هستی، نشانه قدرت و ارادهی توئه.

موضوعات مالی و خانوادگی که مطرح کردی، واقعا پیچیده هستن و نیاز به راهحلهای عملی دارن.
خیلی وقتها، داشتن یک منبع درآمد پایدار و مستقل میتونه کمک کنه که قدرت بیشتری برای تصمیمگیری پیدا کنی و بتونی راحتتر با این چالشها روبرو بشی.

ما در مجموعهمون به افرادی که مثل شما دنبال فرصتهای شغلی انعطافپذیر (مثل دورکاری) یا یادگیری مهارتهای جدید برای راهاندازی کسب و کار شخصی هستن، کمک میکنیم.
این مسیرها شامل آموزشهای اولیه و پشتیبانی هستند تا بتونید با اطمینان بیشتری شروع کنید و قدمهای موثری بردارید.

اگر دوست داری بیشتر در این مورد بدونی و ببینی چطور میتونه به بهبود وضعیت فعلیت کمک کنه، میتونی بهم پیام بدی تا اطلاعات کاملتری بهت بدم و راجع بهش صحبت کنیم تا ببینی کدوم مسیر برای شرایط تو مناسبتره.

امیدوارم بتونی بر این سختیها غلبه کنی و به آرامش و استقلال مالی که حقته، برسی.

با توجه به تاپیکات با این پدر و مادر سمی که تو داری ،فقط باید رهاشون کنی وگرنه هر روز بیچاره ترت میکنن با کاراشون ،دست خواهرتو بگیرو وفرار کن ازین دو نفر ،انگار که نبودن و نیستن ،هیچ ارتباطی هم نباید باهاشون داشته باشی ...

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

بگو برای خواهرت بگیره

برو پیش خواهرت ولی ب مامانت نگید

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز