2821
2789
عنوان

شرایط خاستگار

3473 بازدید | 58 پست

۲۸ساله قد متوسط قیافه خوب و خوشگل

کفش فروشی داره

خونه نداره

ماشین شاهین داره

سطح مالی خانواده خوبه

ولی دو تا عیب داره

یه بار توی عقد جدا شده

و پدرش هم موادی هست ولی کسی نمیدونه یعنی ظاهرش خوبه چون پولداره مشخص نیست

یکی از فامیل هاشون به ما گفت و به خود پسر هم که گفتم انکار نکرد ولی گفت من خودم حتی از سیگار هم متنفرم

دو تا بچه هستند یه برادر ۱۶ساله داره

دختر ۲۲ساله قد متوسط چهره خوب و خوشگل و اندام خوب

دانشجو هست

خانواده خوب با سطح مالی خوب

یه برادر بزرگ تر داره و یه خواهر کوچک تر

دلیل جداییشون رو هم که پرسیدم فقط گفت تفاهم نداشتیم

توی صحبت هامون از نظرم اخلاقش خوب بود

و منطقی و خوش صحبت و با کلاس

به نظرتون چطور بفهمم دلیل جداییشون چی بوده

با نامزد سابقش حرف بزنم؟

کنسله به نظرم

کانال فاال تو تلگرام و روبیکا falfatima ✨🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

خب عزیزم شرایط خودت چی ؟وقتی خواستگاری میاد آدم باید به خودشم نگاه کنه دیگه تو شرایط خانوادت تحصیلات ...

نوشته دیگه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه قبول نکن.هم چون جدا شده هم به خاطر پدرش هم اینکه خونه نداره.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اعتیاد خانوادش به مواد مخدر خراب میکنه یکم

ازدواجشم یک نظر شخصیه که به خود عروس برمیگرده که میتونه کنار بیاد یا نه من بشخصه خودم یکم سخت میشه برام فکر کردن راجبش

درکل اگر فکر میکنید کیسای بهتری میتونه برات بیاد رد کن

ما یک دختر در فامیل داریم، به شدت آدم درست و خوبیه.. این بنده خدا سالها پیش با یکی ازدواج کرد.. اون اقا پسر ، قبلش نامزد داشته و بهم زده بود.. این دختر فامیل ما در دوران عقد به شدت پشیمون شد از ازدواج با این پسر.. میگفت کاش صبر میکردم .. بیشتر می شناختمش و دلیل جدایی قبلشو میفهمیدم. الان بچه دارن و داره زندگی میکنه... مشکل پسره چی بود؟ شکاک هست.. هنوز هم همینه.. با اینکه زنش به شدت با حیا هست و پوشیده میگرده.. خلاصه منظورم اینه عجله نکنید... ما نمیدانیم شاید دختر مشکل داشته . شاید هم پسر.. اما باید فهمید و عجله نباید کرد. حداقل 6 ماه آشنایی بدون رابطه جنسی نیازه.

پایین ترش گفتم عزیزم ۲۲ساله دانشجو چهره خوب و خوشگل قد متوسط سطح مالی خانواده خوب یه برادر بزرگ تر د ...

خب ببین بنظرم سنت کمه تو این سن اگه عاشق نشدی و حالا خواستگاری سنتیه ببین اگه برات ی کیس عالیه ک فک میکنی مثلش نمیاد (حالا هر شرایطش ) بله بگو اگه نه ک خب وقت داری واقعا هنوز سن خاصی نداری عزیزم❤️

به عنوان یه پسر بهت میگم همه آدم ها یه رابطه ناموفق تو گذشته داشتن. خیلی خودت رو درگیر این موضوع نکن

نه اصلا چون خودتون داشتید با گفتن همه خودتون رو توجیه نکنید به شخصه پسر های زیادی رو میشناسم که هیچ دوست دختری تا حالا نداشتن

دختر ها هم همینطور

هی با اینکه جامعه عوض شده

اونا رو ندید نگیرید

پسر ۲۸ ساله یه بار جدا شده یه بارم میخواد ازدواج کنه؟؟بنظرم خیلی عجله داره برای ازدواج این اصلا خوب ...

۲۵سالگی ازدواج کردند و کلا نه ماه ازدواج و جداییشون طول کشیده

الان دو سال و خورده ای گذشته

و دختره از فامیل های دورشون هست