مثلا تیپ میزنه میره بیرون تند تند منممیگم زیاد نرو اما میگه نمیشهبعد میگه این طرف این رفتارو کرد واا ...
شاید منم پس حساس حساب شم اینجوری ولی اول دوستیمون همش اعصاب خوردی و بحث داشتیم و روح و روانمون اذیت شد ولی انقد حرف زدیم و خواسته هامونو گفتیم که الان دوساله ازدواج کردیم در آرامش کاملیم ارزش اونهمه بحثو داشت. منم مثلا خیلی پوششم آزاد تر بود اونم همینطور و دوتامون انتظارامونو گفتیم دوطرف هم رعایت میکنیم بیشتر. یا با دوستامون اگه دورهمی پسرونه توی خونه یا باغ داشته باشن میره منم همینطور. ولی هیچکدوممون دیگه با دوستامون بیرون نمیریم دور دور و کافه چون قبول داریم محیط جامعه دیگه زیاد برای خانواده مناسب نیست و مجردیه
باعث شده از زندگیم از درسم از همه چیم بیوفتماما اونرو من اینجور حساس نیست منمگاهی میگم اقنگیر داد او ...
اگه انقد آرامش نداری و تو سنی هستین که نمیتونین بخاطر هم دیگه چهارچوبتونو محدود تر کنین از من نصیحت واقعا بیخیال فعلا. تو شرایطت بودم با یه آدم نامناسب ( قبل همسرم تو سن پایین تر) و همون چیزایی که با همسرم حلش کردیمو با اون صبح تا شب حرص میخوردم و هیچوقتم یه قدم پیشرفت نکردیم فقط باعث قهر میشد. خداروشکر خودمو از اون نجات دادم و تونستم آدم مناسب پیدا کنم