2789
عنوان

خیلی حساسم و بد دل

248 بازدید | 23 پست

هم خودم اذیت مبشم طرفم

طرفم میره بیرون مثلا بهش گیر میدن من میفهمم اعصابم خورد میشه طوری که خودخوری میکنم کممیمونه گریه کنمیا همخودمو هم اونو ....

چیکار کنم

دوست ندارم اینقدر حساس باشم چون خودم اذیت میشم

از کجا میفهمی

شک الکی نداشته باش اینجوری هم خودت و هم طرفت اذیت میشین

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️ حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از کجا میفهمیشک الکی نداشته باش اینجوری هم خودت و هم طرفت اذیت میشین

خودش میگه

بعد میبینم

اینم میگه ول کن

اما من نمیتونم

تمام وجودمیخ میزنه

خیلی درمونده شدم

میخوام برام مهم نباشه

رو چی حساس میشی مثلا. شاید زیادی حساس بد دل نباشی و حق داشته باشی

مثلا تیپ میزنه میره بیرون

تند تند

منممیگم زیاد نرو

اما میگه نمیشه

بعد میگه این طرف این رفتارو کرد

واای اونلحظه منآشفته میشم

رو چی حساس میشی مثلا. شاید زیادی حساس بد دل نباشی و حق داشته باشی

باعث شده از زندگیم از درسم از همه چیم بیوفتم

اما اونرو من اینجور حساس نیست

منمگاهی میگم اقنگیر داد اونگیر داد تا حس اونمبرانگیخته کنم

میگه عه وای بیشعور و نفهم

تماممم

اما من باید ته توشو درارمم

باخودش سرد میشم

قرص ارام بخش بخوربه خدا دواش همینه یا برو دکتر بگو ویتامین بده بعضی وقتا از کم بود ویتامین حساس میشی ...

ویتامین بهم دادن

صورتم جوش زد افتضاح قطع کردم

آرلمش بخش میترسم وابسته بشم

مثلا تیپ میزنه میره بیرون تند تند منممیگم زیاد نرو اما میگه نمیشهبعد میگه این طرف این رفتارو کرد واا ...

شاید منم پس حساس حساب شم اینجوری ولی اول دوستیمون همش اعصاب خوردی و بحث داشتیم و روح و روانمون اذیت شد ولی انقد حرف زدیم و خواسته هامونو گفتیم که الان دوساله ازدواج کردیم در آرامش کاملیم ارزش اونهمه بحثو داشت. منم مثلا خیلی پوششم آزاد تر بود اونم همینطور و دوتامون انتظارامونو گفتیم دوطرف هم رعایت میکنیم بیشتر. یا با دوستامون اگه دورهمی پسرونه توی خونه یا باغ داشته باشن میره منم همینطور. ولی هیچکدوممون دیگه با دوستامون بیرون نمیریم دور دور و کافه چون قبول داریم محیط جامعه دیگه زیاد برای خانواده مناسب نیست و مجردیه

باعث شده از زندگیم از درسم از همه چیم بیوفتماما اونرو من اینجور حساس نیست منمگاهی میگم اقنگیر داد او ...

اگه انقد آرامش نداری و تو سنی هستین که نمیتونین بخاطر هم دیگه چهارچوبتونو محدود تر کنین از من نصیحت واقعا بیخیال فعلا. تو شرایطت بودم با یه آدم نامناسب ( قبل همسرم تو سن پایین تر) و همون چیزایی که با همسرم حلش کردیمو با اون صبح تا شب حرص میخوردم و هیچوقتم یه قدم پیشرفت نکردیم فقط باعث قهر میشد. خداروشکر خودمو از اون نجات دادم و تونستم آدم مناسب پیدا کنم