2821
2789
عنوان

به نظرتون چرا حقیقت رو پنهان کرده

540 بازدید | 18 پست

فکر کنین به حساب شوهر تون ۱۰۰ میلیون ریخته شده . پیامک واریزی رو توی گوشیش دیدین.

ولی هر روز میگه پول ندارم و پول شما رو برای مخارج روزمره میگیره ...

مشکلش جیه ؟ به روش بیاریم ؟

از این مقدار پول هر روز یک تا دو تومن خرج میشه و الان شده یک مقدار خیلی کم ...

ولی برای خونه خرج نشده

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مردا خوششون میاد از این پنهان کاری هایا زن بی ملاحظه هست قایم میکنن چون اگه بگن دارن زنه صد تا نقشه ...

مشخصا مامانم خیلی با ملاحظه هست ...پول مامانم رو برمیداره با اینکه خودش پول داره .

منم از حساب بابام خبر دار شدم بهش گفتم مامانم براش مهم نبود .

کلا هیچی بهش نگفت .

ولی خودم به پول نیاز دارم اما با اون پول برای ما بچه ها هم خرجی نمیکنه و باز از پول مامانم برمیداره...

دوست دارم خودم به روی بابام بیارم ولی مامانم منع میکنه چه کنم

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

مردا خوششون میاد از این پنهان کاری هایا زن بی ملاحظه هست قایم میکنن چون اگه بگن دارن زنه صد تا نقشه ...

زن بی ملاحظه باشه باید پول زنو گرفت تو زندگی خرج کرد؟

از اون حرفا بودا

یکم پشت زنا باشید خدایی

خب واضح ازش سوال کن از کجا اومده و کجا خرج شده

میدونم پول از کجا اومده . زمین فروخته

مشکل اینجاست با اینکه مشکل مالی داریم حاضر به خرج کردنش نیست

چ صبری داری هنو نکفتی بهش

مامانم خیلی صبر داره که چیزی بهش نگفته .

و گذاشته از پول خودش خرج کنه

زن بی ملاحظه باشه باید پول زنو گرفت تو زندگی خرج کرد؟از اون حرفا بودایکم پشت زنا باشید خدایی

دقیقا

اونی که اینجا بی ملاحظه هست آقا عه .

معلوم نیست داره با پول چیکار میکنه.

مادر حداقل پول رو برای بچه ها و خونه خرج میکنه

نه برای عیاشی 🗿💔

دقیقا اونی که اینجا بی ملاحظه هست آقا عه .معلوم نیست داره با پول چیکار میکنه. مادر حداقل پول رو برای ...

دیگه الانم اگه پول چیزی ازش نمونده اگه بزنه تو روی اقا، قطعا گردن نمیگیره

میگه پولی نبوده

یا مثلا میگه پول امانت بوده

دیگه الانم اگه پول چیزی ازش نمونده اگه بزنه تو روی اقا، قطعا گردن نمیگیرهمیگه پولی نبودهیا مثلا میگه ...

نه هنوز ۹۶ میلیون مونده .

مطمئنا امانت هم نبوده چ ون خرج کرده ازش ...

نمیدونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز