2821
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

642 بازدید | 18 پست

چند روزه حالش خیلی بده مریضه

خیلی ازش مراقبت کردم هواشو داشتم

امروز با هم رفتیم دکتر گفتم کاراشو خودم انجام بدم حال نداره، تو راه بهم گفتم یادم بیار برگشتنی برات بستنی شکلاتی بخرم( میدونه خیلی دوس دارم) منم گفتمش برا چی گفت همینجوری دوست دارم

گفت الناز شاید به زبون نیارم ولی اینو بدون خیلی دوستت دارم، تو خیلی دختر خوبی هستی، تنها رفیقمی بعدش دستم گرفت🥹🥹🥹

منم خب خیلی ذوق زده شدم گرفتم ماچش کردم گفتمش تو هم همینطور عزیزم

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

آدمها موقع بیماری و زمانی که کسی هواشونو

داره ازین حرفها زیاد میزنن

جدی نگیر😜😅

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوخی🥺 .بمونین براهم.بالاخره یه مرد قدرشناس تو این سایت پیدا شد

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اوخی🥺 .بمونین براهم.بالاخره یه مرد قدرشناس تو این سایت پیدا شد

شوهرمن.دائم میگه تودوستمی خانوادمی من جز تو کسی رو ندارم.دائم سرتاپام رو بوس میکنه قربون صدقه ام میره.ماشالا لاحول و لا قوه الا بالله😅

شوهرمن.دائم میگه تودوستمی خانوادمی من جز تو کسی رو ندارم.دائم سرتاپام رو بوس میکنه قربون صدقه ام میر ...

🤣خداحفظش کنه.پاشو یه اسپندم دود کن

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

هر چی تاپیک ایشون حالمو خوب کرد، با این کامنت شما اعصابم ریخت به هم

چرا؟ درمورد بعضی ها صحبتم صدق میکنه

انشاا... که اعصابتون همیشه خوب باشه😊

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️

شوهرمن.دائم میگه تودوستمی خانوادمی من جز تو کسی رو ندارم.دائم سرتاپام رو بوس میکنه قربون صدقه ام میر ...

تموم شد؟خیلی تاثیر گذار بود😂😂😂

ریپلای زن==>🐂🐂🐂....................پس پلیز 🐂 نباش و بنده رو ریپلای نکن.مریضی چیزی هستی آفتاب نزده میشینی دم در نینی سایت تا ملتو ریپ بزنی بیسواد؟😏

خدا حفظتون کنه

شوهر منم موقه مریضی از زبونا میریزه

ولی پول خرج کردنی هوای مادرشو داره

من اوایل با حرفاش ذوق میکردم اما الان بنظرم محبت واقعی مرد توی پول خرج کردنش معلوم میشه

حالا مادرش کم بود ،توقع ده میلیون عیدی برای دخترش هم داره، یعنی خواهرشوهرم

از دست این قوم

آدمها موقع بیماری و زمانی که کسی هواشونوداره ازین حرفها زیاد میزننجدی نگیر😜😅

اره🤣🤣😂

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

خداروشکر مرد فهمیده ایه . همیشه بهش ، مخصوصا زبونی ، محبت کن انشالله به پای هم پیر بشید

ممنون عزیزدلم

قدر همو بدونید ، انشالا خوشبختیتون پایدار ، بلا و بیماری ازتون دور باشه ❣️

خیلی ممنونم

2825
2823
2791
2779
2792