2821
2789

من تازه میخوام یک پارت دروس عمومی بزارم ...ولی میگن آزمون نهایی زودتر برگزار میشه

نهایی صفرم ...کلا برم توی فاز نهایی ؟ ولی خب جمع بندی ام کامل انجام نشده 💔

مسخره اس بخدا از اول مهر با روزی ۳ یا ۴ ساعت پیش رفتم ...مطالعه صفر داشتم و دارم به طرز مسخره ای ادامه میدم واقعا

چی بگم والا

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نهایی خیلی مهمهحتما تا خرداد بخونی

اصلا نمیدونم تاریخش کی رفت بخدا ...

هنوز دلم میخواد درگیر تستی خوندن و جمع بندی باشم ولی بقیه میگن نهایی زودتر برگزار میشه

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

من بهمن همه کتابارو تموم کردم حدودا یکی دو ماه رفع اشکال و مرور و جمعبندی داشتم الانم هر پارتم سه قس ...

من دیر شروع کردم عزیزم و با ساعت مطالعه کم ...

کتاب ها رو تموم کردم جمع بندی نیمه اول کتاب ها تموم شده و هنوز درگیر رفع اشکال درسام...

الانم نمیدونم با این شرایطم ادامه جمع بندی رو ول کنم برم بر نهایی بخونم یا نصف نصف باشه .

چون کلا در هر صورت نمیتونم سر وقت هر دوتا رو تموم کنم

اصلا نمیدونم تاریخش کی رفت بخدا ... هنوز دلم میخواد درگیر تستی خوندن و جمع بندی باشم ولی بقیه میگن ن ...

نکن

حتی اگه کنکورو عالی بدی نهایی خراب بشه نتیجه نمیگیری

تاریخش هم فعلا فرض رو بزار که همون خرداده

در کنار خوندن کتاب سوال تشریحی هم حل کن

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

من دخترم بهمن ماه تمام درسها رو تموم کرد و از اسفند داره آزمون های جامع سالهای قبلی رو میده و همچنین ...

فقط داره آزمون میزنه ؟ فکر کنم اولش جمع بندی رو انجام داده بعد رفته فاز آزمون زدن ...

من این هفته هنوز درگیر جمع بندی ام .از هفته دیگه انشالله آزمون میزنم

نکنحتی اگه کنکورو عالی بدی نهایی خراب بشه نتیجه نمیگیریتاریخش هم فعلا فرض رو بزار که همون خردادهدر ک ...

ممنونم . از همین الان زبان و ادبیات رو میزارم

امیدوارم تا خرداد تموم بشه و برسم دیگه ...هوفففف🤕

فقط داره آزمون میزنه ؟ فکر کنم اولش جمع بندی رو انجام داده بعد رفته فاز آزمون زدن ...من این هفته هنو ...

اره جمع بندی رو تموم کرده . از اول اردیبهشت هم کلا میره برای نهایی . سه ساله که داره میخونه . انشالله همه موفق باشن . همینطور شما

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز