2821
2789
عنوان

ازدواج بالای 30 سال

692 بازدید | 26 پست

بین دوستاتون، اطرافیانتون داشتید؟ مامانم امیدواره که منم ازدواج کنم، گفتم مامان پرونده ی من دیگه بسته شد. دوستام ۲۶، ۲۷ سالشونه خواستگار دارن، با معرف. ولی من نه اصلا

با اینکه نماز و اینا میخونم, چادری نیستم، دیگه به سرم زده دوس پسر بگیرم، ولی همون لحظه ی اول شروع میکنن به تعریف از زیبایی و اینا، منم بهم بر میخوره، میدونم دنبال چیه...چیکار کنم؟ واقعا تنهایی اذیتم میکنه، احساس میکنم شوق و ذوقی ندارم، نمیدونم خدا چرا منو آفرید و صدامو هم نشنید

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۳تا از عمه هام همشون بالای ۳۵سال بودن ازدواج کردن خداروشکر شوهراشونم خوبن

دخترعموی خودم ۳۶ بود ازدواج کرد، ولی شوهرش یه دختر داشت، چنگی هم به دل نمیزنه شوهرش در کل. دخترعموم براش خونه هم خرید😑

الان دانشگاه میری؟دانشکاهت دولتی یا ازاد؟شیندم دانشگاه های دولتی معرف داره نهاداش شرکت کنی فکر کنم ه ...

نه دیگه تموم شد دانشگاه

اونجا تو نهاد حتی دخترای چادریم نتونستن کسیو پیدا کنن، چه برسه به من که استایلم به اون جور جاها نمیخورد

اره میشه بالای 30 هم ازدواج کنن. تعریف کردن که بد نیس ازت خوشش میاد و تعریف میکنه

تو همون پیشنهاد اول؟ خوشم از پسرای مودب میاد، البته میومد، دیگه تموم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز