ببین در کل میگم بهت واقعا تا کسی مستقیما بهت پیشنهاد نداده راجب چیزی فک نکن تو پسرا خیلی دیدم ک ی طور رفتار میکنن انگار روت کراشن در صورتی ک نیستن
تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود
میشه به تاپیک آخرم سر بزنید لطفا خیلی به راهنماییتون نیاز دارمممم🥺
نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟»