2821
2789
عنوان

نمیدونم اینجادیگه کارکنم یانه

222 بازدید | 10 پست

کاردرست وکامل انجام میدم حقوق کمی میگیرم12الی13

ساعت کار8صبح تا7الی8 تازمانی ک تموم بشه خسته شدم نمیدونم

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم
بچسب همینو از دستت دراد دیگه هیچی..

خسته شدم زندگی نمیکنم

میخوام ازمون بدم معلم شم تایم کاریش کمتره حقوقش همینه

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ساعت کاری ۸ساعت حقوق قانون کار برای ۸ساعت کمه کم سیزده تومنه تو چجوری برای ۱۲ساعت کار انقدر کم میگیر ...

خب خودمم همینومیگم

واقعا ساعت کاریش زیاده اما نمیشه همینجوریم ول کرد

چیکارکنمم

الان کار نیست فعلا برو

اخرش چی5ساله میگم میرم یه طورمیشه میمونم

ول نکن من عاشق کار اینجوریم عشقق کن البته بگرد اگ باز بهتر هست فعلا نرو

ازنظرشماچراخوبه?

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز