2821
2789

من ی کیست ۱۵ سانتی اندومتریا دارم

گفت کیست داری ازدواج کن ک بچه دار شدن سخته

خیلی ناراحتم کرد نگاه کردم میدونم با اندومتریا بادار میشن اما خیلی ها رو دیدم تو همین سایت گفتن نمیشن

لحنش بد نبود دوستانه گفت و کلی هم برام توضیح داد🥲🥲🥲🥲

تو سونوی دی ماه ده سانت بود اللت پونزده سانت

الان ب هیچی نگفتم ولی خیلی ناراحتم

دردهاش هم امونم رو بریده

برای روده دردش کسی قرص خاصی خورده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار زمان عقدم رفتم سونو گفت هنوز عقدی گفتم اره گفت زودتر عروسی بگیر برو دیگه چخبرته

حس میکنم بخاطر کیستم گفت منم کیست دارم ولی تا اینحد بزرگ نیست

ولی هنوز قصد بچه اوردن ندارم

چه کنمم شما گفتی یادم افتاد🥲🥲

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

پیشنهاد عمل نداد؟

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

میگن تباشیر برای کیست خوبه اسیاب کن با عسل بخور بعد از صبحانه یک قاشق مرباخوری

۵۰ گرم تباشیر با ۵۰۰ گرم عسل

یا ۲۵ گرم تباشیر با ۲۵۰ گرم عسل

کلا دکترا یا می خوان بگن بیا عمل کن یا بچه دار نمیشی یا می خوای بمیری

من دوشنبه رفتم ددکتر میگه بیا به خاطر فیبرم عمل کنی بهتره وقتی اذیت نمی کنه انچنان مگه مرض دارم با دمنوش گیاهی درمان می کنم به امید خدا الان دارم دمنوش برگ گردو می خورم

منم یبار زمان عقدم رفتم سونو گفت هنوز عقدی گفتم اره گفت زودتر عروسی بگیر برو دیگه چخبرته حس میکنم ب ...

مآل من با قرص هم نمیره بقیه کیست ها با قرص میخورن این اندومتریوزه با کیست های تخمدان و اینا فرق داره

کیست خیلی ها دارن اول منم فکر کردم گبتم شاید از کیست هاس ساده باشه اما نیست

2825
2823
2791
2779
2792