همش حس تنهایی داشتم با پسرای زیادی سرو کله زدم ادمای مختلفی دیدم دلم میخواست یکی رو پیدا کنم بتونم دوسش داشته باشم اونم منو دوست داشته باشه اما هر چی منتظر موندم کسی پیدا نشد به این نتیجه رسیدم از اون دسته ادمایی ام که شاید با یک درصد مردا بتونه کنار بیاد پیدا کردن کسی که خوشم بیاد خیلی سخته برام میخوام بیخیالش بشم برای همیشه و روی زندگی خودم تمرکز اگر یهو پیش اومد چنین شخصی پیدا کنم که عالی میشه در غیر این صورت تا اخر زندگیم تنها میمونم و همینطوری ادامه میدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هنوز سنی نداری من ک ۴۰ سالو رد کردم و دیدم واقعا از هیچکی خوشم نمیاد دیگه بیخیالش شدم ولی دارم از ...
یعنی از وقتی بیخیالش شدین بیشتر اذیت شدین؟؟
میتونم بپرسم نظر خودتون چیه و بنظرتون چرا از هیچکس خوشتون نیومد؟؟؟ چون خودم علوم پزشکیم مثل اینکه شما هم پزشک هستین و دیدم خیلی از علوم پزشکی ها توی این شرایطن