2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوهفته پیش عکس گرفتم سالم بودم ولی فولیکولام رشد نکردن،از ماه آینده باز باید دارو و آمپول رو شروع کنم

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

من دوبار گرفتم، یبار باز بود بعد یسال باردارشدم سقط شد، یبارم بسته بود لاپارا کردم بعدش

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
منم یعنی بدون دارو رشد نکردن یا با دارو

من سه دوره کلومفین و لتروزول وکلی آمپول زدم خسته شدم دیگه دکتر نرفتم رفتم طب سنتی تا بعد از عید،ایماه رفتم عکس رنگی رو نشون دکتر بدم گفت بزار سونوت کنم وقتی نگاه کرد تا روز 12 سیکل اصلا فولیکولم رشد نکرده دیگه بعد از پری کلومید و دوفاستون وکلی امپول داده متفورمینم که سه ماهه میخورم به لطف داروها یکی از تخمدانام پی سی او شده

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
با دارو فولیکولت خوب بود؟

آره یه دونه 25 داشتم که نگرفت،دکتر جدیدم به جای hmg یه آمپول دیگه نوشت خیلی به کارش اميدوارم ولی خیلی پولیکه سونو داخلیو 60 میگیره تو 30 ثانیه،ولی چیکار کنم مجبورم

دقیقا مثل دکتر من

خدا بهمون بده ایشالا،منکه حرص هزینه رو میخورم شوهرم میگه پول برا خرج کردنه ولی خیلی ازش خجالت میکشم میخواست یه دوچرخه بخره دیشب حساب کرد تا نمیتونه با ای هزینه ها بخرش خیلی ناراحت شدم