2821
2789
عنوان

بیمه واسه زایمان کمک.

239 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها من اصلا بیمه ندارم شوهرمم همین طور ...میخواستم بیمه بشیم برای خرجی بیمارستان ک کم هزینه بشه 

بهم معرفی میکنید کجا بریم غیر از بیمه تامین اجتماعی ک ماهیانه اش زیاده ۳۷۰ فکر کنم .

تازه اگه بیمه تامین اجتماعی هم بشیم بعدا نتونستیم بریزیم میشه قطع کرد و خرجی بیمارستان رو کم هزینه میشه از ما  دوباره بیمه میگیره 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمه ایرانیان هزینه بیمارستان رو نمیده بیمارستان های دولتی رو هم یه مقداریشو میده

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
بیمه سلامت ایرانیان  یک بیمه ی همگانیست و ارزان ❤ بعدشم تکمیلی

بیمه ایرانیان بعدا خرجی بیمارستان ک ۳ میلیون هست چقدرش رو میده 

...تازه کجا باید بریم ثبت نام؟

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
بیمه ایرانیان فک کنم ۲۵۰ تومن سالیانه

تو با اون زایمان کردی 

بیمارستان خرجیتو داد

بیمه ایرانیان هزینه بیمارستان رو نمیده بیمارستان های دولتی رو هم یه مقداریشو میده

مطمنی ؟چون من بیمارستان خصوصی زایمان میکنم احتیاج ب یه بیمه دارم ک حداقل هزینه رو کم کنه

بیمه سلامت

بیمه سلامت اخه شتیدم ارزش نداره 

خرجی بیمارستان خصوصی رو میده؟

مطمنی ؟چون من بیمارستان خصوصی زایمان میکنم احتیاج ب یه بیمه دارم ک حداقل هزینه رو کم کنه

بیمارستان خصوصی اول باید تامین اجتماعی بیمه کنی بعد بیمه تکمیلی کنی که اونم چند ماه طول میکشه بعد میتونی ازش استفاده کنی

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
بیمارستان خصوصی اول باید تامین اجتماعی بیمه کنی بعد بیمه تکمیلی کنی که اونم چند ماه طول میکشه بعد می ...

اگه قطع کنم بعدا میتونن ازمون بگیرن؟اطلاعی دارید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز