2821
2789
عنوان

مرد از خود راضی

770 بازدید | 24 پست

جدیدا با ی اقایی اشنا شدم ۱۵ سال از خودم بزرگتره شرایط مالیش خوبه قیاقش خوبه ولی یه مشکلی که داره به شدت از خود راضیه در حدی ک میگه من به دختر زنگ نمیزنم دختر باید ب من زنگ بزنه چند روز پیش بهش گفتم از بی توجیهات خسته شدم گفت بزار تلفنی حرف بزنیم منم گفنم خودت زنگ بزن پس بعد الان دو روزه زنگ نزده .. دلم نمیخواد ولش کنم بنظرتون چ رفتاری مناسبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیر مردا هم پرنسس شدن

هم سن بالاس هم بد اخلاق

کانال فاال تو تلگرام و روبیکا falfatima ✨🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

ولش کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

رفتار مناسب فقط جدا شدنه

حالا اینکه نخوای بپذیری و خودتو گول بزنی نمیدونم

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

۱۵ سال از خودت بزرگتره؟ اون تورو به عنوان بچش میبینه که همچین رفتار هایی باهات داره فاصله سنی با طرفتون حداکثر ۱۰ سال باشه فاصله سنی ۴_۵ سال بهترینه بنظرم

بگو ستايش مخصوص خدای يكتا است و درود بر بندگان برگزيده اش، آيا خدا بهتر است يا آن چيزهايی كه به جای وی میپرستند و شريك او میگيرند؟🌱🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز